Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen elborult, beteg animéke...

Milyen elborult, beteg animéket tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Szóval néztem a tokyo ghoult, és IMÁDTAM, a story is tetszik csak valamiért tetszett a sok elborult dolog benne, pld mikor kaneki-t kínozták (nem tudom mért, csak úgy tetszett), szóval ehhez hasonló animéket tudnátok ajánlani? ne legyen nagyon nagyon beteg , csak azért lepodjon meg az ember hogy ''milyen beteg emberek vannak'' :D

2018. febr. 7. 23:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Penguindrum
2018. febr. 9. 22:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Kodomo no jikan. Kisiskolás lánykák molesztálják a tanítóbácsit - szerelemből és szerelemféltésből.

Nem annyira durva, mert a durva változatokat ellenzem ebből a témából. Kb ecchi szintű: verbális zaklatás, és csintalanság, bugyi-cicimutogatás.

Képletesen szólva jól arcába ver a gyerekmolesztálóknak, nekem ezért tetszik. Ezen felül komoly témákat is feldolgoz úgy, mint pl amikor egy gyerek szerelmes egy felnőttbe, vagy pl egy gyermek hogyan nézi végig saját anyja haldoklását.

Lelkileg tud ütni itt-ott az anime, más képsorai meg tabutörőek, mondhatni pofátlanok, merészek.

Az első évad kb 12 rész, a második évad 3 rész, plusz OVA-k. Lélekábrázolásban is jó, grafikában is, zenéi kiválóak.

2018. febr. 12. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!