Milyen elborult, beteg animéket tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Szóval néztem a tokyo ghoult, és IMÁDTAM, a story is tetszik csak valamiért tetszett a sok elborult dolog benne, pld mikor kaneki-t kínozták (nem tudom mért, csak úgy tetszett), szóval ehhez hasonló animéket tudnátok ajánlani? ne legyen nagyon nagyon beteg , csak azért lepodjon meg az ember hogy ''milyen beteg emberek vannak'' :D2018. febr. 7. 23:24
2/12 anonim válasza:
A Mirai Nikki-nek baromira hasonlít a "feelingje" a Tokyo Ghoulhoz, és szerintem jobb is.
3/12 anonim válasza:
A tokyo ghoul beteg? Akkor nem magas a mérce annyira, úgyemlékszem ott nem is mutattak vért hanem fekete-fehérre váltott a kép vérnél.
Kaiji (Itt nem vérben beteg, csak vannak benne nagyon nyomasztó részek)
Hellsing
Berserk
4/12 anonim válasza:
Elfen lied
Serial experiments lain
Paprika
Perfect Blue
5/12 anonim válasza:
Corpse party
Higurashi no naku koro ni
Blood c
7/12 anonim válasza:
Most komolyan azért pontozott le a cringelord kérdező mert leszóltam az overrated tokyoghoult? kys
8/12 anonim válasza:
Még sose láttam senkit kys-t írni gyk-n.
kys
9/12 anonim válasza:
Shigurui(asszem így kell írni) elég sötét és elborult.
10/12 anonim válasza:
Boku no pico
nincs ennél betegebb, elborultabb anime
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!