Tudtok ilyen Romantikus animét?
Legyen vége, ne legyen egy ilyen befejezetlen szar, és a vége happy end legyen
Ha lehet akkor legyen Bishoujo
Válaszokat előre is köszi! :)
Itazura na Kiss
Midori no Hibi
Pretear
Fushigi Yuugi
Hanasakeru Seishounen
Ao Haru Ride
Winter Sonata (Fuyu no Sonata) Ez egy híres koreai film sorozat anime változata.
Fullmoon wo sagashite
Hello! Sandybell
Inuyasha
Kamisama Hajimemashita (Az 5. Ova-val a vége is megvan, bár nem tudom, hogy az van-e magyar felirattal)
Nodame Cantabile
Sakamichi no Apollon
Watashi no Ashinaga Oji-san (Daddy long legs)
Igazából a kritériumaid közül az a legnehezebb, hogy rendes befejezett kerek történet legyen. Gyakran csinálják azt, hogy elkezdenek egy történetet, aminek épp fut a mangája, majd félbeszakítják és igazából nincs meg a vége, csak képregényben. (Az animék egy jelentős része képregény adaptáció) Egy csomó olyan sztori van, ahol igazából a teljes történetnek még a fele sincs megcsinálva, hanem jó esetben egy szakasz lezárásánál van abbahagyva, esetleg írtak alternatív befejezést, rosszabb esetben meg csak abba hagyták és ennyi.
Mangák közül sokkal könnyebb, jó befejezett romantikus történeteket mondani.
Animék közül tőlem csak ennyire futotta...bár tudom ezek nem épp bishoujo-k...
#1 vagyok.
Ao Haru Ride-ról csak annyit, hogy az is folytatódik képregényben, de mivel szerintem egy teljesen felesleges időhúzás szálról van szó, hogy a végén pont ugyan ide jussunk vissza, igazán kihagyható. Szerintem a rajzoló is nyugodtan befejezhette volna ott, ahol az anime végett ér. (Nyilván anyagi okokból nem tette) Minden esetre nem sokat ad hozzá a történethez, ami utána van, csak egy felesleges bonyodalom.
Watashi ga motete dousunda:egyik kedvenc
Kaichu wa maid-sama:egyik kedvenc
Sukitte ii na yo
Orange: alapból szeri tem ez egy szomorú anime de a vége happy end lesz
Ookami shoujo to kuro ouji
Zutto mae kara sukki deshita: ez egy film de ennek is jó lesz a vége és van még folytatása
Akagami no shirayuki-hime
Norn9
Special A
Brothers conflict
Kamigami no asobi: nem hinném hogy ilyeneket keresel de azért leírtam ;)
Hiiro no kakera
Dance with devils
Magic-kyun
Soredemo sekai wa utsukushii
Akatsuki no yona
Ouran high school host club
Arcana famigilia
Lehet hogy vannak olyanok amilyeneket nem keresel de ez mind romantikus ;)
Bocs, de a teljesség kedvéért én hozzá tenném ezek hez kapásból:
Sukitte ii na yo (Nincs meg a vége 18 kötetből 7 kötet van megcsinálva)
Ookami shoujo to kuro ouji (Nincs meg a vége 16 kötetből 6 kötet)
Akagami no shiraeyuki-hime (Ez még képregényben is megy 18 kötetnél tart, 8 kötet van feldolgozva és valami alternatív befejezést írtak neki)
Special A (Nincs meg a vége 17-ből 6 kötet)
Akatsuki no yona (Még mindig megy a képregény, ráadásul csak úgy abba van hagyva, a történet szinte legelején)
Arcana famigilia (Erre már nem nagyon emlékszem, de ez egy randiszimulátoros játék adaptáció, szóval nincs normális lezárás)
Ouran high school host club (Ennak sincs meg a vége, szóval nyitott lezárást kapunk itt is, ha jól emlékszem. 18-ból 9 kötet)
Amúgy, akkor mehet az
Amnesia is. Az is randiszimulátoros játék adaptáció. Végül is kerek sztori, csak a vége...mondjuk úgy, olyan is.
folyt.
(Korábban bocs, az elírásért)
Most látom, hogy ez is itt van!
Soredemo sekai wa utsukushii (Ez is egy futó képregény... 17-ből 4 kötet van feldolgozva, ez is az a kategória, hogy vége van és kész)
Az ilyen típusú történeteknél a következő évadra lehet várni, ami vagy lesz vagy nem. pl. az
Akagami no Shirayukihime-nek simán lehet, hogy lesz 3. évadja...de lehet , hogy nem. Mondjuk valamiféle lezárása van mindegyiknek.
Az első hozzászólóé pontatlan lista, ugyanis pl az Ao Haru Ride anime NEM happy end (ellenben az élőszereplős moziváltaozata igen.)
A második hozzászólásban csupán elírták, javítva:
Kimi ni todoke
"Az első hozzászólóé pontatlan lista, ugyanis pl az Ao Haru Ride anime NEM happy end"
Nekem kissé összefolynak az animék a manga verziójukkal, de igazad van abból a szempontból, hogy az anime vége nyitott marad. Rendes happy end-es lezárása csak a mangában van. (meg ezek szerint a filmes verzióban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!