Ez melyik anime?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem túl sok dologra de, már elég rég óta kiváncsi vagyok mi lehet a címe ^-^
Az biztos ,hogy még az Animaxon néztem és a főszereplő egy szőke (na ez nem 100%) hajú lány. A történet valami olyasmi , hogy 2 fiú is tetszik neki de, az a tipikus szőke-jó fiú , fekete - rosszfiú és nem tud választani közülük. A többi sajnos homályba vész tehát ennyit tudok róla de, remélem valakinek ismerős egy kicsit ;)
+ azt hiszem egy nagyon kicsi köze van az iskolához.
2018. febr. 4. 15:47
1/3 anonim válasza:
Nem a Kilari? Mi volt a cselekmény?
2/3 A kérdező kommentje:
Huhh azt nem tudom de , megnéztem és szerintem az de, mint mondtam elég régen néztem ;)
2018. febr. 4. 16:02
3/3 A kérdező kommentje:
Uram isten ez az köszi! Kicsit nosztalgiázok (ez úgy hangzik mintha már jóval idősebb lennék a valódi koromnál)
2018. febr. 4. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!