Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok ajánlani aranyos YAOI-t?

Tudtok ajánlani aranyos YAOI-t?

Figyelt kérdés

Eddig láttam:

-Super Lovers(kicsit furának tartottam)

-Hybrid Child

-Love stage(ez volt az egyik kedvencem

-Yuri on ice(hááát ezt nem is nevezném yaoinak de azért leírtam)

2018. febr. 3. 20:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Esetleg ha mögé írnátok azt is,hogy hány részes azt nagyon megköszönném :)
2018. febr. 3. 20:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Hitorijime My Hero-t is láttam..bocsi nem lett valami összeszedett kérdés..
2018. febr. 3. 20:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha aranyosat akarsz, mangában is érdeke lenne keresgélned. Igazából nem tudom mit ajánljak, nem egyezik az ízlésünk- a Love stage nálam kifejezetten a vicces de butácska kategória, Izumi annyit nyafog hogy lányként se nagyon szeretném. Nemek meg a túl lányos karakterek nem jönnek be.
2018. febr. 4. 12:06
 4/13 anonim ***** válasza:
*nekem
2018. febr. 4. 12:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Végülis jöhet bármi aztán majd kiderül tetszeni fog-e,csak ez kicsit 'pedofilos' vonal nagyon nem jön be :D
2018. febr. 4. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Manga is lehet? Van egy ami tényleg aranyos, jópofa történet. [link]
2018. febr. 4. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Viccesek a főszereplő tesói. És az is tetszik hogy nem csak a szex van benne végig.
2018. febr. 4. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Junjou Romantica

Sekai-ichi Hatsukoi

Nekem személy szerint a Junjou jobban tetszett, talán pont a karakterek aranyossága miatt :D de mindkettő érdekes és szórakoztató :)

2018. febr. 4. 22:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát pedig a Junjou is elég pedo egy yaoi, meg a seme is tök erőszakos, nekem ezért nem is tetszett. Viszont a Sekaiichi a kedvenc yaoi animéim között van, azt ajánlom én is!

Animét még ajánlom a No.6-et és a Doukyuuseit ^^

Mangából pedig (ami cuki): Pink to mameshiba, Kazoku ni narouyo, 19 days (ez inkább vicces, meg annyira nem is yaoi, de én attól még szeretem), Motoyan papa to hitsuji sensei, Guang Xiang (ez manhua),stb...

2018. febr. 4. 23:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,mangát annyira nem olvasok de ki tudja :D Amúgy a Junjou romanticát elkezdtem és elég aranyos :)
2018. febr. 5. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!