Érdemes nézni a Naruto shippuden filler részeit?
Ha annyira nem érdekel az anime, hogy ki akarod hagyni a fillereket, akkor minek nézed? Ezt az egyet sosem bírtam felfogni az emberekben. Oké, megértem, hogy megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz a sztori folytatása, de ha a sztorit kivégezted, akkor illene megnézni a fillereket is.
Értelmes ember olyan animét néz, ami érdekli, és tetszik neki. A többi meg csak unatkozó, kínlódó idióta, aki végigszenved egy animét, ami nem felel meg az ízlésének, aztán meg szétfikázza a francba, és elveszi azoknak a kedvét is, akiket amúgy érdekelne...
Na mindegy, bocs az előbbiért, de a filler azért van, hogy lekösse a rajongókat addig, amíg a sztori nem folytatódik. Viszont a Naruto fillerek nélkül is hosszú, szóval ha szereted, nézd végig fillerestől, ha meg nem annyira, csak kíváncsi vagy, akkor olvass valahol egy összefoglalót!
#5, látod, pontosan erről beszélek! Sokan csak azért néznek meg egy animét, mert mások nézik, és felkapottnak számít! Kérdem én, ennek mi értelme? Akkor nézzen animét, ha szereti is, ne azért, mert más nézi... Most lehet nekem anyázni, de ha nem lenne filler, akkor meg az anime készítőinek anyáznátok, hogy 3 havonta van rész, vagy nézhettek 12-13 részes kisebb animéket, aminek vagy nincs értelme, vagy jól indul, csak össze van csapva a vége. Én inkább örülnék, hogy van pár anime, ami napi 1-2 órával hónapokig leköt. Mellesleg tisztában kéne lenni a filler szó jelentésével. Attól, hogy egy anime 200 különböző részből áll, ahol csak a karakterek ugyanazok, még nem rosszabb mint egy anime 800 résszel, ahol 40-50 részes arc-ok vannak, ahol a karakter nem fejlődik semmit, vagy ha mégis, akkor már félisten ereje van, de az ellenfele mégis majdnem kifog rajta. Gondolok itt a One Piece-re. Megelőzöm a kérdést, nem, nem láttam egy részét se. Mert nem érdekel. De ha kedvet kapnék hozzá, egy részét se hagynám ki. De nincs kedvem vitatkozni, csak vegyétek észre, hogy van olyan anime, amiben egy egész jól felépített sztori van, ami lassacskán, de halad előre(Naruto), és van olyan, ahol van egy alapkoncepció, de semmi haladás[Conan a detektív, One Piece, Dragon Ball(ez még határeset, mert több generációt ölel fel)], és ezeket meg végignézik, miközben az előbbi kategóriát szétfikázzák... Fuck logic...
Na mindegy, én részemről lezártam a témát. Azért anyázhattok nyugodtan, legalább nevetek egy jót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!