Mi a legjobb a Naruto-ban?
Elsősorban a történet felnőttesebb hangvétele, ami nem félt brutálisan komor részeket érzékletesen megmutatni (és amit később csúnyán kiherélt). Egy izgalmasabb filozófiai kérdése volt, hogy hogyan lehetne megállítani a gyűlölet hullámait. Erre igazi választ nem adott, nem tudott adni, csupán hitet a jövőben, hogy egyszer majd sikerülni fog. Ehhez kapcsolódik az, amit felnőttként is képes voltam megszívlelni: nem kell neked személyesen és egymagadban megváltani a világot, bízni kell a következő nemzedékekben. Mindezt izgalmas, fordulatos, rejtélyes történet közepette tudta elmondani.
Amiért szerethető a mű, hogy kellőképpen komoly kérdésekkel is tud foglalkozni, a sztori pedig soksznűen izgalmas, rejtélyes. Kamaszoknak tökéletes, rám ráadásul még felnőttként is nagy hatással tudott lenni azzal, hogy megtanított elengedni bizonyos szorongásokat. Persze vannak hullámvölgyei, de tíz évet töltöttem vele, ennyi idő alatt hozzánőnek az emberhez a karakterek és életem részeivé váltak örökre. Mindenképpen érdemes megnézni, elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!