Tudtok ilyen animéket?
Figyelt kérdés
olyat keresek hogy van egy család azon belül 2 nővér egy öcskös de lehet fordítva de a lényeg hogy több legyen a lány testvérekből pld : kiss x sis nem muszály pontosan ilyet de valami hasonlót
előre is köszönöm
2017. dec. 26. 00:42
1/7 A kérdező kommentje:
nem ugy fordítva hogy 2 báty 1 hugi hanem hogy egy báty és sok hugi
2017. dec. 26. 00:43
2/7 anonim válasza:
Most tudnék ajánlani egy olyan hentai animét ahol a srác a húgával lefekszik de inkább nem xD
3/7 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek pont egy ilyen a vágya.
4/7 anonim válasza:
Muszáj testvéreknek lenniük? Csak mert a Barakamonban a főszereplő srác mellett van több nála fiatalabb lány karakter is (de nem raktak bele szerelmi szálat, ha jól rémlik)
5/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló nem az a vágyam hogy hentaint nézzek
3.válaszoló azt már láttan nem olyan rossz mese de gondoltam hátha van olyan amit én keresek ;(
2017. dec. 28. 00:39
6/7 anonim válasza:
Kb a példának felhozott Kiss x Sis is hentai.
7/7 anonim válasza:
A Yosuga no Sora animét pont neked találták ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!