Anime szakértők Rövid animéket tudtok ajánlani?
Legyen vicces horror
Another -hez hasonló
12-15 részes legyen
hmmm antohert nem láttam csak elképzeléseim vannak vicces horror :)
talán
Mayoiga
Dusk Maiden of Amnesia - 12 rész
Ghost Hunt - ez 25 részes
húúhaa
#2 ajánlata lapján elkezdtem nézni az Ousama Gamet...
hááát szerintem ez valami nagyon jóra sikerült, nem gondoltam volna hogy az újabbakban is vannak ilyen jók!
Ugyan viccesnek nem nevezném, de jól adja..... már bele is szerelmesedtem Natsuko-ba 💖
Az Another vicces?
Ja igen annyira szar hogy már vicces
xddd
Köszönöm mindekinek!
utolsó Igen az Another egy szinten vicces
de k@rva jó anime szerintem .....
Az Anotherben nem tudom mi vicces. Gyakorlatilag minden halál olcsó sokkhatás miatt van csak, nem is tudtam sajnálni, hogy xy meghalt, mert nem is ismertük meg őket. Nem rossz az Another, hangulatos, de ennél kell lennie sokkal jobb horroranimének is. Az Ousama Game nagyon hasonló, de amennyire jó volt az első rész, olyan rossz utána az összes. Szenvedés végignézni Nobuaki mit bénázik. Komolyan mondom, ehhez képest az Another egy remekmű...
Kérdésre válaszolva: Hellsing, Highschool of the Dead, Deadman Wonderland. Ami még eszembe jutott, az hosszabb (Shiki, Higurashi no Naku Koro ni).
Örvendek, hogy tetszik, az Ousama Game. Hát igen, nem egy igazán vicces anime...
#2-es voltam
Köszike kedves "Ancsa25,,
:)
Igazán jó a sztori; a karakterek is; minden.
Rá is jöttem: jobb lesz ha figyelem az újakat is, mert én már itt kezdtem bemagyarázni magamnak hogy csak ~ 12-14 körül tudtak jó animéket csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!