Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki segítene cosplay ügyben?

Valaki segítene cosplay ügyben?

Figyelt kérdés
Szeretnék cosplayezni (Bungou stray dogs) de van egy olyan gondom, hogy sehol sem találom annak a karakternek a jelmezét, akinek be szeretnék öltözni (Fyodor Dostoyevskiy, ÉS IGEN tudom hogy ő egy író, de egy anime karakter is ezt a nevet kapta) Akárhány oldalt néztem meg, nem találtam sehol, ( érdekes, mert képek viszont vannak erről a cosplayről) szóval ha valaki tudna segíeni azt nagyon megköszönném. :)

#anime #jelmez #cosplay #Bungou Stray Dogs #dostoyevskiy #fyodor dostoyevskiy
2017. dec. 21. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A cosplayerek nagy része magának készíti a ruháját, valószínűleg a Dosztojevszkijt cosplayelők, akiket láttál, szintén maguknak csinálták. Ha nem találtál már előre elkészített ruhát, az valószínűleg azért van, mert (még) nem gyártottak ehhez a karakterhez ruhákat (az animében kb. az utolsó fél percben jelent meg, a mangában lehet, többet szerepelt, de valószínűleg még nem olyan népszerű a karakter, hogy megérje hozzá ruhát gyártani).

Amit tudsz tenni:

1. Vársz, hogy legyen rendelhető a ruha

2. Magad elkészíted

3. Varrónővel megcsináltatod

2017. dec. 21. 17:50
 2/3 anonim válasza:
Sokan maguknak készítik el a cosplayt ez igaz. Az első válaszolóval értek egyet. Nagyszerű lenne Fyodort viszontlátni Mondoconon szurkolok neked! 🙂
2018. márc. 7. 13:22
 3/3 Acvarius ***** válasza:

Na, azóta már lehet rendelni is. ^^

Én is nézegettem.

Chuuya-t s Fjodor-t szeretném. ♡.♡

2020. febr. 20. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!