Érdemes elkezdeni a narutót? Ti mennyi idő alatt néztétek végig?
Én is elkezdtem nézni. Talán két hónapja nézem, ez alatt pedig 180 részt néztem meg. (Na jó, nem teljesen, mert volt pár részt, amit kénytelen voltam átugrani, annyira unalmas volt xD)
Én napi szinten megnéznek legalább 3 részt. Olyan 3-5 részt szoktam nézni egy nap, hétvégén ennek a kétszeresét.
Én az alap sorozatot pár hét alatt néztem végig úgy, hogy kb. napi 6-10 részt néztem. A Shippuuden-t viszont közel 10 év alatt sem sikerült végignéznem :D Az első sorozat nekem annak idején 16 év körüli lányként a fillerek ellenére is az egyik kedvencem volt. A Shippuuden viszont már nagyon vontatott, az animáció kritikán aluli és a történet minősége is elég változó. Nekem a fő történetszál és a főszereplők jellemének alakulása nagyon nem tetszett, viszont mindig voltak benne szimpatikus mellékszereplők és nagyon jó harcok, amik miatt még sokáig tovább néztem. Összességében, ha nem szereted, ha egy történetet nagyon elhúznak, akkor nem ajánlom neked sem ezt, sem más shounent. Viszont ha ez nem zavar, és ha az a pár rész, amit láttál az tetszett, akkor szerintem érdemes egy próbát tenni vele.
Ami a One Piece-t illeti, szerintem mindenképp érdemes belekezdeni, akkor is ha lány vagy. Nekem nőként közel tíz éve töretlenül a kedvenc shounenem :) Romantikát ugyan nem sokat fogsz találni benne, de a történet nagyon szórakoztató és izgalmas, a világ jól kidolgozott, és megható pillanatokból sincs hiány. Nekem nőként az tetszett még nagyon a sorozatban, hogy sok szimpatikus és erős női szereplő van. Szóval ha neked is eleged van belőle, hogy a legtöbb animés főhősnő hisztis, idegesítő, életképtelen, és a főhős nevének ismételgetésén kívül semmi másra nem képes, akkor mindenképpen ajánlom neked a sorozatot. Még egy jó tanács, ha esetleg úgy döntenél, hogy elkezded: Ne hagyd félbe rögtön, ha az első pár rész nem tetszik. A One Piece-t eléggé szokni kell, a stílusa elég fura.
Még annyit hozzátennék, hogyha szeretsz mangát olvasni, akkor a Naruto és a One Piece mangát is ajánlom, sokkal jobbak az animénél abból a szempontból, hogy a történet nincs annyira elhúzva.
Érdemes. Nekem egyik kedvenc animém.
Hát én hosszú utat jártam vele végig.. Még kiskoromban láttam olyan 2006-7-8 tájt, kb. Konoha Crush-ig (ami kb. 80 epizód)- imádtam. Aztán valahogy elmaradt, többé nem adták, tudja a fene..
2012-ben eszembe jutott és nekifogtam újból, ekkor kb. addig láttam míg Shino és Kankuro harca tartott és abbamaradt.
2014-ben ismét újrakezdtem, bár a Chunin vizsgáknál abbamaradt, Neji és Naruto harcánál.
Gyorsan eltelt majdnem egy kerek év és 2015-ben folytattam ahol anno abbahagytam és az első részt végig vittem (170-180 körül már nagyon untam a fillereket és átszöktem őket). Onnan egyenesen folytattam is Shippuuden-t, amibe újra szerelmes lettem és idén, amikor véget ért az animé, befejeztem. Azóta 1 hete újrakezdtem.
Én nagyobb kimaradásokkal néztem, volt hogy hetek teltek el, hogy nem néztem, aztán nekiálltam és napi 6-7 epizódot is lenyeltem, főleg ha nagyon érdekes volt. Én nagyon ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!