Érdemes elkezdeni a narutót? Ti mennyi idő alatt néztétek végig?
Inkább az One Piece-t kezd el, az sokkal szórakoztatóbb. :D Azt mai napig nézem pedig aztán az még hosszabb. :D
Mondom ezt úgy, hogy anno imádtam a Narutot... de a Shippuuden olyan szinten el lett húzva és tele lett szórva töltő részekkel, hogy teljesen meguntam és azóta sem vagyok képes rászánni magam, hogy befejezzem végre. Szóval én nem ajánlom.
Értem 😊 hát 2 hónap alatt sippuend fele azért Gyors 🤔
One piece-t nem tudom hogy kezdjem-e el 😐 az nem nekem való, már azon is csodálkozom hogy lánylétemre a narutó tetszik, mert igazából azoktól amilyen animéket nézek távol áll 😂 fantasy-romantikus és shounen... A one piece nem nagyon shounenes? (Már ha van ilyen szó 😅)
Érdemesnek érdemes, van benne néhány egészen kiváló rész, ami a legtöbb animéről nem mondható el.
Ha gyorsabban akarod ledarálni, akkor hagyd ki a fillereket vagy inkább olvasd a mangát :)
Még akkor is nagyon vontatott bír lenni, ha a fillereket kihagyod. Plusz még úgy is legalább 400 rész. Őszintén, csak akkor éri meg elkezdeni és legalább valamennyit megnézni belőle, ha úgy akarsz véleményt formálni róla, hogy ne söpörjék le állandóan az asztalról azzal, hogy azt sem tudod, miről beszélsz.
Egyébként műfajon belül is rengeteg jobbat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!