Miért ugyanaz a kedvenc animéje minden második embernek?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezem az embereket,hogy mi a kedvenc animéjük,a többség azt válaszolja, hogy SAO, Tokyo ghoul vagy Attack on Titan. Ezzel nincs is bajom, mert ez teljesen szubjektív. Engem az zavar hogy ha megkérdezem őket, hogy miért, akkor rendesen nem tudják megindokolni és csak azt válaszolják, hogy "mert jó és izgalmas". Vagy ha éppen nem ezt a három "gyöngyszemet" szeretik akkor az éppen hype -olt anime a kedvencük. Manapság ezek számítanak jó animének vagy az embereknek ennyire nincsen saját véleményük és mindenkinek ugyanaz a kedvenc animéje, mint a többségnek? Akik nem ilyenek azok nem vegyék ezt magukra. A válaszokat előre is köszönöm.2017. nov. 10. 19:53
11/13 anonim válasza:
Szerintem az AoT sem érdemelte meg a hype-ot. Idegesítőek a karakterek, a "megdöbbentő" fordulatokat már részekkel előtte lehetett tudni, a "drámaisága" átcsap műdrámába, szerintem az emberevő óriásos alapötlet is ostoba és értelmetlen, és az egész anime a hatásvadászazra épül. És egy anime nem a grafikájától lesz jó, bár ennek még a grafikája sem az. Ez volt kb. a tizedik anime, amit életemben láttam, de már kezdőként sem nyűgözött le, pedig alapból szeretem a shouneneket.
12/13 anonim válasza:
A TG és az AOT megérdemli a hypot, amugy nekem nem a SAO hanem a Fairy Tail a trió harmadik tagja ha kedvencekről van szó :)
13/13 anonim válasza:
Dehogy érdemli meg. Azt érdemelte volna meg mindkettő, hogy már rég csak valami homályos emléke legyen róla bárkinek, hogy valamikor pár éve volt ez a kettő és szezonális szinten nagyjából megütött egy elmegy szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!