Tudnátok minőségi Dráma animéket ajánlani?
hát azért szerintem pont egy durva animét mondtál, de ilyen szempontból egy csomó jó lehet.
Magi: The labyrinth of magic
őm kicsit durvább néha van benne vér is, de szerintem érdemes megnézni:
Hunter x Hunter
akkor én simán ajánlanám a One Piece-t szerintem ennél komolyabb anime nem nagyon létezik. Persze lehet rá mondani, hogy hát hülye vagyok én, de ha az ember oda figyel rá nagyon komoly storyval rendelkezik. nekem best
Elfelejtettem a Boku no Hero Academia-t
nagy kedvencem még a Shokugeki no Soma
illetve nem tudom hány éves korosztályra kellene belőni, de a Free!!! is jó anime szerintem
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Mahou Tsukai no Yome - most fut
Natsume Yuujinchou
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Nagyon drámai, lehet rajta sírni, de de nem leszel depressziós tőle.
FMA: Brotherhood - lehet elsőre egy humoros, fantasy shounen-fightnak tűnik, de az alaptörténete szomorú, és egyes részeknél még én is bekönnyeztem, pedig animéknél nem szokásom. Plusz a Nina/Alexanderes résznél még a hideg is kirázott.
Az egyetlen anime, amin eddig sírtam a Clannad After Story, annak is csak az egyik részén. Olyan volt még, hogy benedvesedett a szemem a Koe no Katachi közben kétszer és (nem röhög) a K-ON! film legvégén.
Ezek közül el tudom képzelni, ha érzékenyebb típus vagy, előjönnek könnyek:
Plastic Memories (az alapfelállás nagyon szomorú, de egyébként tök vidám az egész), Your lie in April, Angel Beats.
Kettőn sírtam eddig egyik se volt véres 25f:
Kimi no na wa (ez nem egy sori hanem egy egészestés de valami eszméletlen szép)
AnoHana (kissé klisés de megható es rövid 12 rész)
Assassination Classroom --> Minőségi dráma
Na kész én kiégtem. Nézd meg a One Punch Man-t az majdnem olyan mint az AC csak pár helyen még vicces is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!