Berserk animék sorrendje?
azt nem tudom eldönteni, hogy a '96-os sorozat után érdemes-e megnézni a három filmet vagy folytassam egyből a 2016-os évaddal?
meg, hogy a manga valójában mennyire is más bele olvasgattam és csak az első részében voltak nagy eltérések úgymond a 0. részben ami időben előrébb járt mint az utána következő fő story a 1.résztől kezdve.
de utána alig találtam eltéréseket szinte minden ugyanúgy történt pedig azt hallottam a manga sokkal naturalisztikusabb és még kegyetlenebb
A filmtrilógia nézhető kategória, semmi extra, de ha láttad a sorozatot akkor nem sok értelme van hogy megnézd. Az elejétől olvasd a mangát mert igenis vannak fontos eltérések.
2016os évad pedig nem létezik és nem is létezett soha
esetleg hasonló anime / manga ami tetszett nektek?
hasonlóan brutális, megrázó jelenetek érzelmileg is, misztikusság
A 2016-os animét eredetileg 24 részesre tervezték, a botrányos fogadtatás miatt 12 résznél abbahagyták és a másik felét 2017-ben mutatták be, nem azért kapott folytatást mert sikeres volt, próbálták menteni a menthetőt.
A filmtrilógiát én abszolút ajánlani tudom, szerintem fantasztikusan jó lett, a CGI modellekkel (a CGI és a 2D kombinált használatával készült anime) időnként szenvedtek a készítők, főleg az első filmben, de a zene és a mesteri kameramunka bőven kárpótol. Hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak, a filmtrilógia jobb alap a folytatáshoz mint a 97-es anime, a filmekből sok minden kimaradt (pl Gambino teljesen), ellenben a régi anime kihagyta az egyik legfontosabb karaktert a Csontvázlovagot, Geiseric király legendájával együtt, nélküle normálisan be se tudták fejezni a régi animét, nem hogy folytatást írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!