Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Danganronpa évadainak sorrendje?

Mirino kérdése:

Danganronpa évadainak sorrendje?

Figyelt kérdés

2013-ban kijött az anime 1.évada és 2016-ban kijött további 2 évad. Indavideón elkezdték fordítani az egyik 2016-ban kijött évadot, de nem azt ami az első évad után kellett volna, hogy jöjjön. Egyszerűbben fogalmazva; vegyük úgy, hogy 3évada van, de az első évad után nem a másodikat, hanem a harmadikat kezdték el fordítani.

Ezt nem igazán értettem, ezért nem néztem meg az évadot és egészen idáig vártam vele. Gondoltam, akkor most majd megnézem, de egy ismerősöm azt mondta, hogy a két 2016-ban kijött évadot párhuzamosan kell nézni.

Ennek alapján akkor valaki eltudná nekem mondani, hogy hogyan kell nézni az animét?

2017. júl. 14. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ezzel a sorozattal kicsit bajban leszel ha nem tudsz angolul, mivel a második részből nem készült anime, az csak játék formájában érhető el. Először ezt, illetve a mellékepizód Ultra Despair Girls-t kellene végigjátszanod a teljes történethez, mert az anime elég sok mindent elárul ezek cselekményéről.

[link]

[link]

De ha ennek ellenére meg akarod nézni, akkor a harmadik évadokat felváltva kell. Első rész a Mirai-henből (ez folytatja az első részben megismert szereplők történetét), majd első rész a Zetsubou-henből (ez pedig a második rész előzménye), majd a második rész Mirai, és így tovább.

2017. júl. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!