Kérlek írjatok ilyen Animéket (minél többet)?
#9 Ez egy jó kérdés. Mondjuk én tavaly július végén kezdtem el animét nézni, na akkor nagyon beszippantott és akkor rengeteget néztem, kb a nyaram utolsó napjait anime nézéssel töltöttem. Viszont iskolaidőben naponta(nem minden nap) max 2 órát animéztem (este 8-tól 10-ig). De volt olyan anime, ami nagyon megtetszett és 1 nap meg is néztem. Sőt volt amikor egy tokyo ghoul-t vagy attack on titan-t, kabaneri-t 1 nap alatt megnéztem. Idén nyáron meg csak a szezonos animéket néztem/nézem. Én inkább olyan típus vagyok, hogy itthon vagyok, játszok és filmet/sorozatot nézek, + a barátaimmal lógok. Nem, nem ülök egésznap a gép előtt, még ha az írásomból is csak ez jött le. Bicózni szoktam.
És ahogy az utolsó is írta (a 10., mert én leszek most az utolsó :D), rengeteg 12 részes anime van, amit igen hamar be is lehet fejezni, így elég hamar összegyűlik az a pár 100 vagy 1000 anime epizód. Illetve vannak olyanok, akik beletekernek a részekbe, mert mondjuk unalmasnak tartja azt a jelenetet. Vagy már több éve néz animét (és pl mal-on most regisztált be, és soknak tűnik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!