Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kérlek írjatok ilyen Animéket...

Kérlek írjatok ilyen Animéket (minél többet)?

Figyelt kérdés
Mindenképp legyen Romantikus, ezen kívül lehet Action/Fantasy/Shounen/Shoujo/Harem/Magic/Ecchi/Samurai/Supernatural/Seinen De mindenképp legyen benne romatika :^)

2017. szept. 1. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A vándorló palota

Koe no Katachi

Nana

Cross Game

Kaichou wa Maid-sama

Itazura na Kiss

Sakasama no Patema

Sakurasou no Pet na Kanojo

Maison Ikkoku

Lovely Complex

Kamisama Hajimemashita

Toradora!

Gosick

2017. szept. 2. 07:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Patema Inverted (nem konkrétan romatikus, de érezhető benne)

Clannad, Clannad After Story

Hotarubi no Mori e

2017. szept. 2. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
A kimi no nawa című anime egy több mint másfél órás film,persze anime film nekem nagyon tetszett.
2017. szept. 2. 12:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha már anime mozi (egy részes),

akkor sokkal inkább a

5 centimeters per second

(Ez is, és a Kimi no nawa is Makoto Shinkai műve, ő egy remek alkotó, de a Kimi no nawa inkább középszerű, kamaszos alkotás lett sajnos.)

2017. szept. 2. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, a komolyabb romantikus művek is érdekelnek? A felnőtteknek szólóak, pl josei? Mert akkor a későbbiekben írni fogok párat. (Léteznek remek kamaszos romantikus művek is amúgy.)
2017. szept. 2. 16:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Nyitott vagyok a komolyabb romantika felé is ezért egy pár komolyabb műnek is örülök

És ne felejtsem köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! :)

2017. szept. 2. 23:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Oké, akkor néhány komolyabb josei jellegű (részben josei jellegű), romantikus:

Kokoro connect:

Shoujo/josei. 16 éves kortól javaslom. (A fiatalabbaknak nem szoktott "átmenni" minden a Kokoro c-ből.)

Igényes mű a felnőtté válásról, de a 13 résznyi évadot követő, azt folytató további 4 rész OVA special az, melyekben igazán kibomlik a helyzet, a szereplők jelleme (és a történet). Persze az előtte levő 13 részt is látni kell az értelmezéshez, és az is remek.

A jellemfejlődés a mű erőssége, és az, hogy érdekes módon ötvözi a hétköznapokat (slice of life) a mű a parapszichológiával: testcserék, gondolatolvasás. Mindez NEM öncélúan valósul meg, hanem a szereplők jellemfejlődésére hat. Japán szokásra persze megvannak az éles kontrasztok, ami tetszik még, jelen esetben a humor, és ecchi-re kontrasztként a komoly légkör, amely többségében felváltja a hangulatot, mely a szereplők gondolkodásmódjára serkentőleg hat, nehézségeket okozva számukra.

Van benne romantikus szál is.

Kuzui no honkai:

(nem hentai)

shoujo/josei.

Érzékletesen bemutatott, láttatott romantikus, érzelmes és erotikus mű a szerelem, a szexualitás árnyoldalairól: szerelmi sokszögekről, emberi értéktelenségről, aljasságról, "krrrválkodásról", érzéketlenségről, az érzelmes, értékes lélek akadályairól, korkülönbségről, visszaélésekről, megrontásról, felnőtté válásról.

2017. szept. 3. 17:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha olyat írok, ami már szerepel felettem, akkor előre is bocsi.

-Aura: Maryuuin Kouga Saigo no Tatakai (film)

-Kokoro ga Sakebitagatterunda.(film)

-Kotonoha no Niwa(film)

-Tamako Love Story(film)

Kedves Kérdező, felsoroltam néhány filmet, de rájöttem, hogy inkább egyszerűbb lenne megosztanom a MAL (myanimelist) listámat és úgy sokkal könnyebben tudnál választani és esetleg más is talál magának újat. Betageltem minden animémet, így könnyebben tud(tok) keresgélni.

[link]

2017. szept. 3. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves Cremaster, és többiek, akik régi animések, jóindulatból kérdezem:

Hogyan sikerül annyi sok időt szakítanotok animenézésre? :)

Olykor elámulok, hogy egyesek sok száz, akár ezer animesorozatot láttak már...

Nekem nincs rá időm, bár nem is vagyok egy nagy filmnéző, de azért apránként szívesen nézek pl animéket. :)

2017. szept. 4. 19:28
 10/12 anonim ***** válasza:
#9: Pl. valakinek nincsenek barátai, azért tud annyi időt szakítani rá, másnak ez szinte az egyetlen hobbija, megint más éjszakai bagoly típus, aki fél éjszaka animét néz (és ezek lehetnek egyszerre is). Ráadásul az sem mindegy, hogy valaki mennyi ideje kezdett el animét nézni. Például ha 4 éven keresztül minden héten megnézel csak egyet (most nem több száz részesekről beszélek, vannak ilyen 12 részesek, nem is kevés), akkor is majdnem 200-at meg tudsz nézni.
2017. szept. 4. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!