Ti ajánlanátok a Sword art online-t?
Sok rosszat hallottam erről az animéről.
A tokyo ghoul-hoz képest jobb vagy rosszabb? (nem csak a tokyo ghoult láttam, nem is az a kedvencem)
Egy 5-ös skálán hányra értékelnétek?
4,5
az 1.évad nagyon jó,
a 2. feléig jó, utána átmegyek vígjátékba.
de NAGYON ajánlom
Nem lehet összehasonlítani. Teljesen más a kettő. A Tokyo Ghoul egy véres, tragédiás, darkos anime, addig a SAO egy könnyedebb anime. Bár ott is található valamennyi dráma, de eltörpül. Én imádtam, ebben a virtuális világ-os animében ez volt nekem az első, és ez miatt szerettem meg ezt a részét az animéknek.
Így ha skálán kellene értékelni: 5/5
2,5/5 Szerintem rosszabb mint a TG.
Ha a pozitív oldalát nézzük akkor: az animáció szép, a világ érdekes, a karakterek többsége szerethető, az opening zenék jók, és az anime központi témája is relevánsnak mondható (VR forradalom).
A negatívumokat nem akaram részletezni, van egy Mother's Basement (anya pincéje) nevű YouTube csatorna aki több órányi videóanyagot készített angolul arról hogy milyen rossz a SAO. Tömören annyit mondok, hogy ha az első évad második fele, és a második évad első fele emberek volnának akkor legszívesebben a földön rugdosnám őket, de az anime többi része sem tőkéletes.
Kérdező, az első néhány részét megnézheted, ha legalábbis benyomást szeretnél kapni róla. Bár én azok után, hogy tájékozódtál, némi mazochizmusnak érzem, hiszen biztosra mehetnél: számos kiváló anime létezik, egy részük ráadásul nem megosztó. Na meg életkorfüggő. Kamaszkorban még talán elmegy a SAO.
Szóval lehet evvel kockáztatni -nekem nagyon tetszett már bizonyos, úgynevezett megosztó anime-, végül is nem szerencsejáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!