Ez mind a személyes preferenciától függ..
Olyan is van akinek tetszik a Szürke Ötven Árnyalata is, az nyilván ajánlani is fogja.
Ha az én véleményemre vagy kíváncsi akkor: a SAO a mai animeipar rákos tumorja, és részben neki tudható be az a zuhanásszerű minőségbeli romlás ami a mostani animéket jellemzi.
Megosztó anime általában kamaszfiúk közül kerül ki, akiknek tetszik.
Nekem nem jött be, az első 5 rész után beleuntam, de hát nem vagyok kamasz, lehet, hogy ezért... Ki tudja...
Ettől függetlenül eddig bejött nekem egy shounen, ami hasonlóan a SAO-hoz virtuális világbeli harc hátán harc, némi megható jelenettel tűzdelve:
Accel World.
Ezt viszont meleg szívvel ajánlom minden életkorban, annak ellenére, hogy túl sok volt benne a harc...
De hát shounen, ez van, ez ilyen.
Amikor kisiskolás fiú voltam, én is gyakran játékpisztolyztam, meg bandáztam, jó értelemben.
"Ha szereted a műfaját, illetve az első néhány rész után teszik az anime, megéri. Én anno elkezdtem de kb a 4-5 részénél dobtam, mert nem tartottam elég érdekesnek. Inkább a szereplők kapcsolatán van benne a hangsúly, amit addig leszűrtem belőle, engem meg inkább maga a világa érdekelt volna és az abban rejlő lehetőségek, történeti szálak."
Na, pont ezért ajánlom akkor már inkább a hasonló színtereken játszódó
Accel World-öt.
A színterei miatt, na meg mert olykor megható emberi jelenetekkel is találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!