Ajánlotok húszon néhány részes animéket?
Valami kidolgozottabb, hosszabb, de nem véget nem érő animéket keresnék. Elég sokat láttam, így inkább nem kezdenék neki felsorolni.
A címek mellé pár szót is írjatok, miért tetszett nektek.
Ja, oké, sejtem, mit értesz alatta... tehát neked nem jött be a K-project? Van ilyen... Lehet, hogy számodra az összetett műfaj zavaró. De az is igaz, mint említettem, hogy a K-Project nem eléggé felnőtt anime, bár nem is kamaszfiús (nem shounen). Igaz, különlegesen szép a grafikája, de megértelek, a grafika nem minden.
Nekem bejött amúgy a K-Project, az első résztől az utolsóig (az első évadot láttam), van humora, szeretem a scifit, jellemzi bizonyos fajta változatosság, a képi világa meg különleges, még a láttatás, kameraállások is.
Kaszálás amikor dobod a sorozatot, nem nézed tovább.
A K történetileg (nem is nagyon van neki) nagyon gyenge, a karakterek is semmilyenek. Grafika az valóban szép, de a mögötte lévő tartalom igen szegényes (bocsi).
Vannqk címek, miket az animés közösség általánosan elismer idôtálló mestermûnek. És ebben pont nem a 10 mainstream szart istenítô casual-nek van szava. A Bebop ilyen, megérdemelten. A yamato egy kicsit undergroundabb cucc, de ezzel együtt is egyike a legjobbra értékel sorozatoknak. Szintén nem vélelenül.
#14: Én nem értem, hogy ezek az "alapművek" (nemcsak ez a 2, hanem mindegyik, amit felsoroltál) miért azok. Mivel érdemelték ki? Elmagyaráznád nekem?
Amúgy én alapjáraton a kérdezővel értek egyet, de talán megváltoztathatod a véleményemet.
Kérdező, értelek. A K-Projectnek valóban nem annyira a karakterei az erőssége, és a története se annyira, bár az én értékrendszerem kissé más, és talán ezért tetszett nekem.
Ugyanis engem személy szerint a történetek mint olyanok
nem nagyon szoktak érdekelni, annál inkább a helyzetek, a helyzetkomikum, a humor, és a K-Project tartalmaz ilyesmiket.
Sőt, vannak benne ötletes fordulatok is, a térváltoztató macska, valamint a főszereplő amnéziája, mire végül rájön, hogy ő nem egészen az, akinek hitte magát.
Bár a jellemek, és a jellemfejlődés is fontos számomra,
ezek sajnos valóban nem az erősségei a sorozatnak, nálam se a csúcs anime ez, de azért nekem tetszett. A Tokyo Ghoul-nál lényegesen jobb.
Nálam 5-ből négyes, tehát jó, összességében. (A grafika nálam se fő szempont, de azért jó volt emiatt is néznem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!