Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ismeri valaki ezt az animét?...

Nikehime kérdése:

Ismeri valaki ezt az animét? Régebben láttam egy animét újra meg szeretném nézni de nem emlékszem a nevére csak arra hogy mi történt az első részben: Van 1 lány főszereplőnk és 1 fiú a lány és a fiú gyerekkori barátok de a fiú családja elköltözött.

Figyelt kérdés
A történet elején (az 1. részben) visszajönnek a lány felmegy öltözni a szobájába és mivel szomszédok a fiúval a fiú mindig a teraszon közlekedik.Meglátja a lányt fehérneműben ere a lány leüti ekkor bejön a lány nővére és a fiú húga, akinél mindig van egy fegyver amivel lövöldözi a testvérét. Szóval ere emlékszem meg az egyik részben majd versenyezni fog a lány és a nővére úszásban de az a rész messzebb van. Aki esetleg ismeri azt az animét kérlek elküldené a nevét?

2017. aug. 11. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
2017. aug. 12. 13:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon örültem amikor meg láttam azt a linket
2017. aug. 13. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!