Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért utálják olyan sokan a...

Miért utálják olyan sokan a Tokyo ghoul-t?

Figyelt kérdés
Én teljesen megértem, mindenkinek lehet szubjektív véleménye, de eddig csak azt hallottam, hogy a tokyo ghoul sz@r, érdekes módon azt sosem, hogy a tokyo ghoul sz@r mert...személy szerint azt gondolom, hogy nem a legjobb anime, tisztában vagyok a hibáival, mégis szeretem. Érdekelne azoknak az embereknek a véleménye is, akik nem szívlelik bizonyos okoknál fogva.

2017. aug. 4. 00:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os: Köszönöm a kiváló megfogalmazást! Teljesen igazad van!
2017. aug. 4. 14:43
 12/12 anonim ***** válasza:
97%

Nem akarok kisregényt írni, ezért csak annyit mondok, hogy az itt leírt hibákat/hiányosságokat a manga mind megválaszolja. A Tokyo Ghoul egy nagyon jól megírt történet, rengeteg utalással ami később visszajön, a karakterek többsége mélyen ki van dolgozva (főleg a főszereplőé) és nagyon szépen fel van építve az egész mű. A manga még ma is fut és folyamatosan kapunk válaszokat az esetleges kérdéseinkre. Sajnos - és ez nagyon fáj is - az anime nagyon rosszul dolgozta fel az eredeti történetet, és ugyebár az emberek többsége inkább megnézi az animét, minthogy olvasson.

Azért utálják valószínűleg mert szörnyen hiányos, valamint a manga rajongói a megjelenés előtt már elhíresztelték, hogy mennyire jó lesz (annak kellett volna lennie) és sokan ez alapján nem azt kapták, amire számítottak.

Az lenne a legjobb, ha egyszer az elejétől fogva újra feldolgoznák, ezúttal rendesen.

Szerintem ezzel az összes Tokyo Ghoul (manga) fan egyetért :)

2017. aug. 5. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!