Kedvenc yaoi mangátok?
Még csak animéket láttam a műfajban (meg egy mangát régebben címe: Kawaisa Amatte Nanika ga Hyakubai) de nagyon szeretnék még jó mangákat olvasgatni-nézegetni.
Olyant keresek ami:
- Netről letölthető
- Yaoi, romantikus, dráma
- Korhatár nem lényeges
- Nincs bennt konkrét szerelmi háromszög, sem sokszög
- Viszont ha lehet legyenek felnőttek a szereplők, de ha van sulis ami jó, akkor azt is szívesen elolvasom.
Tud valaki ajánlani? Esetleg a kedvencét, vagy bármi ami jó?
Én szeretem az olyanokat, amibe belekevernek kicsi pszichológiát is és kicsit elborult vagy épp elgondolkodtató.
Jelenlegi két kedvencem a Ten Count (mizofóbiás uke és pszichológus seme) és a Saezuru Tori wa Habatakanai (ez yakuzás, de itt is vannak gyerekkori traumái az ukénak). A Ten Countot a japán megjelenéssel egyben olvasom, az most kicsit be van lassulva, remélem újra erőre kap.
Megemlíteném még Ogawa Chise munkáit (különösen a Caste Heavent, az eléggé elborult), és Komachi Katsura mangáit (a Mr. Gossipból kár hogy csak 1 fejezet van még kint, eddig epic nálam). Mindkét mangaka álomszépen rajzol, és tetszenek a történetei.
Ami így hirtelen eszembe jutott neked a leírás alapján az a Stick, Totally Captivated, Maiden Rose, In These Words.
Rutta and Kodama- ez sulis de én kifejezetten imádtam
Jappa no Amane
Happy Yarou Wedding
Home Tutor
Kamisama no Iutoori
Hirtelen most csak ennyi jutott eszembe
Hát...a kedvencem nem igazán drámás...de egyszerűen imádom.
Blood Bank
Ikoku Irokoi Romantan
Viewinder
Crimson Spell
Love Mode
Jazz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!