Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a kedvenc mangátok?

Melyik a kedvenc mangátok?

Figyelt kérdés

Ami fontos hogy magyar nyelvü legyen, és neten elérhetö. :D

Aktuális kedvencem a Hoshi no Samidare.

Jelenben játszodik, a történet föhöse Yuuhi, egy antiszoc föiskolás egy nap arra ébred hogy a szobályában egy gyik van, aki tud beszélni. :D Elmondja Yuuhinak hogy egy mágus elakarja pusztitani a világot, és csak a hercegnö és a lovagjai állithatják meg a mágust. Noi (ez a gyik neve) felajánlja Yuuhinak hogy ö is egy lovag legyen, és harcoljon a mágus ellen. Cserébe természet feletti eröhöz jut, és teljesül egy kivánsága.

A történet nagyon jo, rengeteg poén van benne, remek harcok, rengeteg fordulat van benne.

Szoval midnenknek ajánlanám, az elején egy kicsit unalmas lehet, szoval pár fejezetet el kell olvasni hogy beinduljon.

Illetve, Yuuhi és a hercegnö nem mondhato tipikus hösöknek. :D

[link]

2012. okt. 31. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem a legnagyobb kedvencem az Oresama teacher, ami sajnos csak angolul van - ugyan úgy mint többi top10-es mangám (főleg shoujok vagy shounenek). Bár ha jól tudom néhányukból van magyar fordítás is (persze nem teljes):

Code: breaker

Nurarihyon no mago

Tonari no kaibutsu-kun

Sukitte ii na yo

Dengeki daisy

Watashi ni xx shinasai

Beelzebub

D. gray man - ez beérte az angol fordítást, ha jól tudom

2012. okt. 31. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Dogs: Bullets & Carnage
2012. nov. 1. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:

1# D.Gray-man!!:D Nagyon ajánlom. Jó történet, fordulatos, mindig pörög, nincs benne fanservice. Haláli jókat lehet rajta röhögni, sok a poén, de sírni is lehet rajta.

2# No.6 Előre szólok, hogy ebben van egy hajszálnyi shounen ai! Viszont a történet eszméletlen jó, mindent végig izgul benne az ember... Viszont ez nem olyan poénos. Akció & Sci-fi. Aki a végén nem sír annak tuti nincs lelke. >.<

3# Kamisama Hajimemashita Shoujo Komédia, démonok, romantika, tipikus shoujo, viszont az átlagostól eltérően, egy érdekes történettel! Már az elejétől fordulatos a manga, de a közepétől (Amikor már ugye mindenkit megismertünk, az erőket meg minden...) kezd csak nagyon-nagyon érdekes lenni! Én sokat röhögtem rajta!^^

MeruPuri: Märchen Prince

Ai wo Utau Yori Ore ni Oborero!

Beast Master

1/2 Prince

Mivel én angolul olvasom többet nem tudok ajánlani a kedvenceim közül, mert nem tudom melyik van lefordítva.o.O Illetve nem jut eszembe* xD Remélem megtetszik valamelyik!^^

2012. nov. 1. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Én inkább animés vagyok, és nem nagyon olvasok mangákat, ha mégis ráveszem magam, akkor is csak rövideket..:D

a Judge és a Doubt az, ami legjobban tetszett...a kettő szinte ugyanolyan : pár fiatalt valamilyen oknál fogva elrabolnak és bezárnak egy épületbe, majd egyenként meg kell ölniük egymást..

Mégegyszer mondom..nem vagyok nagy mangaolvasó, de ezek tetszettek

2012. nov. 1. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:

KHR - Kár hogy hamarosan vége :(

Mirai Nikki

.hack//GU+

2012. nov. 1. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Moe karel és a Beauty pop de ne feledkezzünk meg a többiről se ^^ L-DK, Good Morning Call, Dice, Baby LOVE, I*O*N, Watashi ni XX Shinasai, Pengin Brothers, Epotoransu! Mai és a többi ^^ gondolom sok lett de... remélem nem gond
2012. nov. 2. 01:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Dear mine
2012. nov. 3. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Naruto, Bleach,Feary Tail, Amagami SS..
2012. dec. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!