Animések! Titeket megtanított valamire az Attack on Titan? Ha igen, mire?
Arra, hogy mindenki hülye a sorozatban, mert az alapján, amit a város térképe alapján tudunk, még a két belső körben is bőven eléltek volna még vagy 200 évig, és csak utána kellett volna aggódjanak a falon kívüli világért. Ha jól befalazzák a kijáratot, merthogy az a fal gyenge pontja, még tök jól ellettek volna odabent.
Ajánlom ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=uQ_VfizNaJQ
Ha nem tudsz angolul, az szivacs, mert nincs magyar felirat.
#1nek
Igen, lattam mar azt a vidit. De akkor szerintem nem lenne ebbe az egeszbe semmi elvezet :D
Kedvenceim:
,,Ha egy személy megáll a küzdelemben, csak akkor veszítenek. Mi addig harcolunk míg nem győzünk"
,,Én sem tudom, mi a helyes döntés. Sosem tudtam. Csak a saját képességeimben hiszek, vagy pedig a megbízható bajtársaim döntéseiben. De senki sem tudja, milyen véget érnek a dolgok. Szóval olyat válassz, amelyet kevésbé fogsz később megbánni."
Az anime utálói meg egyébként mit keresnek itt? Nem kötelező szeretni, pl.: én nem szeretem a Full metal panic-ot, de nem akarom bizonygatni a kedvelőinek, hogy ilyen meg olyan kaka. Ez nem más mint egyszerű gyűlölködés, amit lehetőleg hanyagoljunk már, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!