Attack on Titan SPOILER! Hogy van ez a mangában, nem értem?
Annyit tudni, hogy volt egy titán/titán alakváltó, akinek a halálakor a lelke 9 részre osztódott és létrehozott 9 titánt. Az egyik az 1. képességét birtokolta, így képes volt irányítani a "normál" titánokat. Ő a szigetre ment, ott irányította a titánokat, felépíttette velük a falat és befalazta őket.
Arra nem kaptunk még választ, hogy a 9 "eredeti" titánon kívül hogyan lehettek más titánok is. Marley ugyebár szérumot készített, amivel átváltoztatta az embereket, de gondolom ez már jóval a szigetre költözés után volt.
Majd egyszer kiderül.
Köszi, de ezeket én is tudom. Akkor ezek szerint még nem tisztázott, hogy létezhetett egyszerre több ezer Colossal Titan. Azt hittem elkerülte valami a figyelmemet, miközben olvastam. Úgy tudom egyszerre csak egy Colossal Titan létezhet.
Köszi, majd akkor valamikor kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!