Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Attack on Titan SPOILER! Hogy...

Attack on Titan SPOILER! Hogy van ez a mangában, nem értem?

Figyelt kérdés
Tehát ugye szó volt arról, hogy a három falat a kolosszális titánok hozták létre. Több ezer lehet a falban vagy még több. De hogyan lehetséges ez,hogy egyszerre több kolosszális titán létezzen???

2017. júl. 12. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Annyit tudni, hogy volt egy titán/titán alakváltó, akinek a halálakor a lelke 9 részre osztódott és létrehozott 9 titánt. Az egyik az 1. képességét birtokolta, így képes volt irányítani a "normál" titánokat. Ő a szigetre ment, ott irányította a titánokat, felépíttette velük a falat és befalazta őket.

Arra nem kaptunk még választ, hogy a 9 "eredeti" titánon kívül hogyan lehettek más titánok is. Marley ugyebár szérumot készített, amivel átváltoztatta az embereket, de gondolom ez már jóval a szigetre költözés után volt.

Majd egyszer kiderül.

2017. júl. 12. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Átváltoztatták az embereket titánokká a szérummal, és a koordinátor erővel, ami jelenleg Erennél van, az 1. király, megparancsolta nekik, hogy készítsék el a falat.
2017. júl. 12. 21:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi, de ezeket én is tudom. Akkor ezek szerint még nem tisztázott, hogy létezhetett egyszerre több ezer Colossal Titan. Azt hittem elkerülte valami a figyelmemet, miközben olvastam. Úgy tudom egyszerre csak egy Colossal Titan létezhet.

Köszi, majd akkor valamikor kiderül.

2017. júl. 12. 21:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Hm, na akkor most belekavarodtam. Akkor végül is sima titánok vannak a falban és nem Colossals? Mert akkor úgy annak viszont van értelme, mert ugye annyi sima titán lehet amennyi eldian van, de Colossal egyszerre csak egy lehet.
2017. júl. 12. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak sima titanok vannak a falban, a Colossal titanbol csak egy van. King Fritz befalazta oket mikor a szigetre menekult.
2017. júl. 13. 12:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Így már világos, köszi :)
2017. júl. 13. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, a falban akkora nagyok vannak, mint Bertold volt kolosszálisként. Vannak/voltak sokkal nagyobb titánok is, mint Bert. Pl. mikor Rod átváltoztatta magát, akkor sokkal nagyobb lett, mint Bert.
2017. júl. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!