FANTASY ANIMÉT KERESEK! (többi lenn)?
Szóval fantasy anime alatt azt értem h nem a hétköznapos középsulis történetű animéket értem hanem ahol történik is valami..AMIKET NE MONDAJATOK:( vagy azért mert ismerem az animét, láttam már vagy most nézem):
Bleach Naruto Caymore Death Note Attak on Titan Soul eather Fairy tail boku no hero Inuyasa One Pieace Dragon ball széria You gi oh hitman reborn D gray man
Nem baj ha akciós vagy elgondolkodtató vagy véres.. mind egy csak a történet legyen normális. És ha megkérhetek mindenkit ha ír valamit segítsen azzal hogy az az anime hány részes? Sohat segít! Ha ezek után van kérdés válaszolok amint látom.?
#5 Miért, a Death Note korrekt besorolása fantasy? :D Oké vannak benne shinigamik, de azért na. A Boku DAKE ga inai machiról meg annyit hogy az időutazás mint olyan sem a legreálisabb téma, de azért boldog vagyok hogy bele tudtál kötni abba is hogy véletlenül kihagytam egy szót :D A Death Parade a bírákkal meg (szerintem) van annyira fantasy mint a Death Note, ha már a kérdező azt megemlítette.
Kérdezőnek: nem tudom mennyire ismerős az animeaddicts, egy magyar nyelvű animés oldal, ahol műfaj és téma szerint is tudsz keresgélni, szerintem érdemes lenne megnézned, könnyebben találnál ott neked tetsző animéket mint itt.
Előző nem belekötöttem, hanem megtévesztetted a kérdezőt. A kérdező csupán felsorolta, hogy mit látott!
Nem azt mondta, hogy olyat keres, mint a Death Note, hanem hogy azt például látta már.
És kiemelte nagy betűkkel: FANTASY-t keres!
Akkor miért volna baj, ha jelzem a kérdezőnek, hogy amiket te említettél, azok messze állnak a fantasy-tól? Pontosan azért tettem, nehogy csalódjon a kérdező, ha megnézi az ajánlataidat, hogy "jaj már, ezek nem is fantasy-k, pocsékba ment az időm..."
És akkor te kötözködésnek nevezed, hogy megmentem ettől a kérdezőt...? Kettőnk közül te kötözködsz, mégpedig az előző hozzászólásod által. Ezen felül a hármas válaszod NEM hasznos hozzászólás, mert NEM erről szólt a kérdés, hanem FANTASY animékről!
-Akagami no Shirayuki-hime (romantikus fantasy, 2 évad/12 rész)
-Hai to Gensou no Grimgar (12 részes)
-Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari (12 részes, van belőle 3 film, de azt nem tudom, hogy le van e fordítva)
-Divine Gate (12 részes)
-Fate/stay night: Unlimited Blade Works (2 évad, összesen 25 rész)
-Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri (2 évad, összesen 24 rész)
-God Eater (13 rész)
-Hataraku Maou-sama! (13 rész, ha nevetni akarsz)
-Hitsugi no Chaika (2 évad, összesen 22 rész)
-Kamisama no Inai Nichiyoubi (12 rész)
-Koutetsujou no Kabaneri (12 rész)
-Mahou Sensou (12 rész)
-Nagi no Asukara (26 rész, romantikus fantasy, szerintem nagyon jó)
-Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu (25 rész)
-Rokka no Yuusha (12 rész)
-Shakugan no Shana (3 évad, összesen 72 rész, ezt csak azért másoltam, hát ha tetszik)
-Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka? (12 rész)
-Sousei no Onmyouji (50 rész, ördögűzős)
-Tales of Zestiria the X (2 évad, összesen 25 rész)
Biztos van benne olyan, ami nem jön be, de leginkább azokat írtam le amiket én láttam és tetszettek is. Lenne még pár, de azok mind iskolai, illetve slice of life. A felsoroltakban van azt hiszem 2db iskolai.
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!