FANTASY ANIMÉT KERESEK! (többi lenn)?
Szóval fantasy anime alatt azt értem h nem a hétköznapos középsulis történetű animéket értem hanem ahol történik is valami..AMIKET NE MONDAJATOK:( vagy azért mert ismerem az animét, láttam már vagy most nézem):
Bleach Naruto Caymore Death Note Attak on Titan Soul eather Fairy tail boku no hero Inuyasa One Pieace Dragon ball széria You gi oh hitman reborn D gray man
Nem baj ha akciós vagy elgondolkodtató vagy véres.. mind egy csak a történet legyen normális. És ha megkérhetek mindenkit ha ír valamit segítsen azzal hogy az az anime hány részes? Sohat segít! Ha ezek után van kérdés válaszolok amint látom.?
Death Parade-ha jól emlékszem 12 részes
One-Punch man-11-13 rész körül van azt hiszem
Bungou stray dogs-a két évad együtt ha jól emlékszem 24 rész
Magi the labyrinth of magic-25 rész
Magi the kingdom of magic-25 rész (ez az előző folytatása)
Van még a Magiból egy 13 részes cucc is ami az egyik karakterre fókuszál, de nem jut eszembe a címe, bocsi
Gintama-az első évad 201-202 részes, de összesen szerintem több mint 300 részes
Katekyo hitman reborn-203 rész körül van
Boku ga inai machi-12 részes
A SAO (Sword Art Online) inkább scifi, virtuális világban játszódik, alternatív időszakban, sé tudományos alapő, hiszen vrtu világ, számítástechnikai vívmány körül forog a dolog.
Ha scifi, akkor már sokkal inkább az Accel World-öt ajánlom, személy szerint.
De maradjunk inkább a fantasy-nál, mert arról szól a kérdés. Igaz, nem sok ilyet láttam eddig, de egész jó a
Tasogare Otome x Amnesia
Emlékeim szerint kb 12 rész, és dark-fantasy, kevert műfaj, mert egyúttal horror vígjáték is, valamint rejtélymegoldós dráma, de alapvetően nyomasztó, sötét a légköre.
Egyébként iskolai, de nem slice of life.
Valamint:
Kamisama no inai nichixoubi
Ez is kb 12 rész.
Ezeken kívül egyrészes mozi, dark fantasy:
tenshi no tamago
Kedves 3-as, ne haragudj meg, kérlek, de mégis mitől volna fantasy a következő három?:
Death Parade
Gintama
Boku ga inai machi-12 részes
Egyébként az utóbbi helyesen "boku DAKE ga inai machi"
De nem ez a lényeg, én az előbb több ponton elírtam szintén, pl "nichiyoubi" lenne helyesen, csak melléütöttem.
A probléma nálad inkább a műfaji besorolással van.
-Isekai wa Smartphone to Tomo ni. (mostani, eddig magyar felirattal 3 rész)
-Made in Abyss (szezonális anime, eddig 2. résznél tart)
-Shingeki no Bahamut: Virgin Soul (szezonális, 14. résznél tart a 24-ből)
-Akame ga Kill! (24 részes)
-Ao no Exorcist (25 részes)
-Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen (2. évada az előzőnek, 12 részes)
-danmachi (1. évad: 13 részes)
-danmachi sword oratoria (2. évad: 12 részes)
-Granblue Fantasy The Animation (12 részes)
-Zero kara Hajimeru Mahou no Sho (12 részes)
Ha tetszenek írhatok még, sok animét láttam és még egy csomót rendszereznem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!