Mi a kedvenc goth animétok?
Én eddig ezeket láttam: Vampire Knight, D, Trinity Blood.
Bár ezek mind vámpírosak. Ismertek más témaköröket is a goth animékon belül?
Egész jó dark fantasy - horror vígjáték - gothic - rejtélymegoldós, pici ecchivel, ez:
tasogare otome x amnesia
Szép grafikájú egyébként, csak kissé vontatott, lassan indul be, több rész után, persze nem érdemes egyből előre ugrani benne.
Bár vannak benne vígjáték elemek, mégis a komor (dark fantasy) hangulat uralkodik benne, képileg és történetileg is.
Gótikus:
Gosick - kedvencem, pár rész után nagyon jó kis történet lesz, és a zenéi *o*
Kuroshitsuji
When Seagulls Cry
Le Portrait de Petit Cossette
07-Ghost
1: Én azt Dusk Maiden of Amnesia címen ismerem. Stílusváltós, amit utálok. Alapvetően egy fiú és egy lány szerelem története. Csakhogy az első fele a férfiakat, a második fele a női nézőket célozta meg. Brr...
Nem modnanám gótnak.
2: Köszi. A Kuroshitsujit elfelejtettem idesorolni. A többit még átfutom.
Igen, amit írtam (Otome.../Dusk...) dark fantasy, és kevésbé goth, de közel áll a goth-hoz.
Vontatottan alakul, nekem se kedvencem, de egész jó volt, csak hát mire végignéztem... Félretettem többször.
A grafikája vonzó. Engem nem zavart, hogy eleinte ecchi és horror vígjáték felé hajlik, bár az utolsó részei már inkább hatottak rám, amikor a lány szomorú emlékei kezdtek kiderülni.
Gondoltam megemlítem, mint közel goth stílusú animét. ;)
Nem mindenki esete, számomra középszerű.
Csak hát nem nagyon láttam mást, aminek köze volna a goth kultúrához és anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!