Melyik a kedvenc goth bandád?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 18:43
1/13 anonim válasza:
Judas, Christian Epidemic, Marduk, :)
2/13 anonim válasza:
Ja meg még a Cradle of filth (24F)
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Ezeket én is szeretem, habár a CoF már nem a régi...
2012. júl. 18. 21:27
4/13 anonim válasza:
Nincs mit, régen sok black buliba voltam! COF nem tudom most milyen igazából pár éve nem is hallgatok blacket!
5/13 Drachen válasza:
Nem szeretnék senkit kiábrándítani de a bandák amiket írtatok ,abból 3 black metal és 1 heavy metál....és nem, Marilyn Manson se goth!
Nekem : The Crüxshadows, Sopor Aeternus , a kissé klisés Blutengel, Siouxise and The Banshees , The Cure, Nox Arcana
6/13 Drachen válasza:
M.j. : Tudom, hogy senki se írta MM-t de jobbnak láttam előre leszögezni :D
Kedvenc bandát pedig kiegészíteném még Voltaire-rel :D
7/13 A kérdező kommentje:
Azokat is nagyon szeretem, amiket Te írtál. Főleg a Nox Arcana-t, az a kedvenc bandám.
2012. júl. 19. 23:05
8/13 anonim válasza:
Nem a Judas Priestre gondoltam hanem a Judasra és az magyar black metal. Nem ábrándultam ki :D
9/13 anonim válasza:
Nézzétek a sok eltévedt, félreinformált metálost és babybatet :D
Christ vs. Warhol, Siouxise and the Banshees, Sisters of Mercy, The Damned, Corpus Delicti.
10/13 anonim válasza:
Sisters Of Mercy az örök favorit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!