Bleach - ről mi a véleményetek? (értelmes válaszokat kérek)
Még régen elkezdtem, addig jutottam, hogy elmennek megmenteni Rukiát és találkoznak a seprűhajú fazonnal. Igazából érdekesnek tűnik, láttam későbbi évadokból képeket, hogy milyen epic királyságok fognak történni, Aizenről is tudok, csak félek a fillerek miatt.
(ne gyűlölködjetek, fejtsétek ki a véleményeteket normálisan)
Csak addig néztem, amíg megmentették Rukiát. Tovább nem akartam nézni, mert a fő célt elérték és attól tartok, hogy a folytatása erőltetett lett.
Mellesleg életem első animéje és imádtam.
Rukia megmentéséig jó volt. Utána egy kalap szar. Ez nem gyűlölködés, hanem a véleményem, és azért gondolom így, mert van egy séma és folyamatosan az ismétlődik csak mások benne a mellékszereplők, illetve a vége (manga) össze lett csapva nagyon, egy okádék lett.
És a séma, ami ismétlődik, a következő (a Rukia megmentéséig történtek példájával):
1) Ichigo találkozik valakivel (Rukia) és olyan erőt szerez, mint ami annak van (shinigami).
2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, akik közül az elsővel bajlódik (Renji), a második ellen semmi esélye sincs (Byakuya).
3) Ichigo találkozik egy szökött shinigamival, aki edzi őt (Urahara).
4) Elmegy megmenteni valakit (Rukia) vagy valamit.
5) Legyőzi a korábbi első ellenséget (Renji), majd egy nagy plusz erővel a másodikat is (Byakuya).
És folyamatosan elejétől a végéig ez a séma ismétlődik...
Plusz a "jófiúk" közül alig hal meg valaki. Ha valakinek közülük a testük harmadát elpusztítják és ott tátong egy hatalmas lyuk, akkor az nem hal meg, hanem felkél még erősebben és nem kapunk rá választ, hogy miért. Ez a konkrét példa a manga végéhez közel történt, de végig ez a jellemző.
Történet szempontjából egyet kell értenem az egyik előttem szólóval, ismétlődik a séma. De néha azért ez is élvezetes volt, néha unalmas, nyilván. De én igazából a karakterek miatt néztem végig... Meg volt az a visszaemlékezős és a Zanpaktous ív, ami nekem nagyon tetszett. Bár kész voltam, hogy Aizent annyi részen keresztül képtelen volt ledarálni... Az fájt.
Szóval, ha nem is a legpengébb anime (*gyenge vicc kísérlet*), szerintem egyszer akkor is érdemes végignézni. (Bár, azt fájlaltam, hogy egy idő után csak így random nem volt szinkron...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!