Titeket is idegesítenek azok a magas, nyávogó hangok, filmekben, de főleg animékben?
Figyelt kérdés
Olyanok pont, mint a kiherélt hörcsöghangok. Én nézek animéket és sokszor kikészítenek ezek a hangok. Még a felnőtt karaktereknek is sokszor ilyesmi hangjuk van, nemcsak a fiatalabbaknak... Vajon ez azért van, mert japánoknak ilyen a hangjuk, vagy direkt csinálják így a japók???2017. jún. 27. 01:52
1/7 anonim válasza:
Én az animében már az arckifejezésektől agyfrászt kapok, szóval nem tudom, mert nem nézem :D
2/7 Praták Dávid válasza:
Van ahol direkt pl:Akik a valóságban is ilyenek ilyen hzangal jellemmel stb ez csak érzékeltetésre van[70%véletlen] de van ahol direkt ilyen .engem egy kicsit sem idegesít
Ez a kedven animémből egy nagyon jó AMV láthatod hogy milyen erős jellegű a szereplő és csak azért nyávogós a hangja hogy érzékeltesse a fájdalmat
ITT A LINK: https://www.youtube.com/watch?v=eAy1sLgcIDs&list=LLaYfsE4gP8..
3/7 Praták Dávid válasza:
3perc30mp-nél bocsi de ezt elfelejtettem
4/7 anonim válasza:
Én elviselem az animékben, persze nem a releváns női szereplőknél, vagy a jó pasiknál, én inkább a szinkronhangokat sajnálom, mióta rájöttem, hogy nem feltétlen géppel torzítják el ezeket a hangokat. :D
5/7 anonim válasza:
A kislány karakterek hangjaira gondolsz?
6/7 anonim válasza:
Konkrétan az Alvin és a Mókusok [NEM AZ EGYÜTTES!!! AZ JÓ!!!] filmektől rókázok, és a falra mászok!!! Addig ütném azt a "szinkronost" szívlapáttal, miközben csak azt nézhetné egy bezárt szobában ,amíg hamburgerhús nem lesz belőle!!!
7/7 anonim válasza:
Néha nyilván rájátszanak, de igen, amúgy ilyen a hangjuk a japán nőknek, ez van. Ezt sokan mondják amúgy, hogy nem bírják a japán szinkront emiatt, külföldi fórumokon is találkoztam ezzel. Gondolkodtam, hogy ahhoz mit szólnának, ha én meg valami ilyesmit mondanék: "nem bírom a négereket, olyan hülyén néznek ki, tisztára malyom szerűek". Azért ezen durván kiakadnának, vagy el se hinnék, hogy komolyan gondolom (tényleg bem gondolom komolyan), pedig ez kb ugyani lyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!