Siratós anime? Tudtok ilyet?
az a helyzet hogy megnéztem pár animét amin mások 2 perc a latt elbőgték magukat viszont nekem ez sehogy nem megy pedig már nagyon szeretnék egy szép sírós animét látni :(
pls segítsetek :DDDDD a válaszokat előre is köszi
arashi no yoru ni:
egyrészes, animemozi.
állatszereplők, viszont az emberi társadalommal analóg társadalomkritika, és tündéri, megható, döbbenetes megoldásokkal operál.
Megható történet a barátságról, az emberi előítéletességről és kiközösítésről (analógiásan).
kashimashi:
14+
shoujo ai (leszbi romantika)
Megható szerelmi történet, ugyanakkor hétköznapi (slice of life). Ugyanakkor elgondolkodtató, homofóboknak kötelezővé tenném, mert a logikai önellentmondásukat feloldja, ha megtekintik (kivéve, ha makacsul ragaszkodnak alaptan vonatkozó utálkozó érzelmikhez).
Hetero szerelemmel indul, de a fiú lánnyá változik az első részben.
dears:
14+
Erősen ecchi, erotikus kissé,
de nem hentai.
Földönkívüli android lányok kerülnek a gimibe.
Inkább a vége megható.
"Van-e lelke az androidoknak?"
Planetarian - Chiisana Hoshi no Yume:
Ugyanazt a kérdést veti fel, mint az előző.
Nagyon rövid, kb 5*15 perces.
Hát, a végén kiserkent a könnyem...
ao haru ride (ao haraido) :
megható kamaszszerelem.
Kissé nyomasztó, de szívszorító pillanatokkal teli.
gunslinger girl
18+ FELNŐTT TARTALOM!
8-11 éves kislányok traumatizálódtak, katasztrófán estek át. Azonban egy terrorista elhárító csoport agymosást hajt végre rajtuk, kondicionálás útján elfelejtetik velük múltjuk tragédiáit, viszont késelő- lövöldöző terrorista elhárítókat képeznek belőlük.
Egyik percben plüssmacival játszanak, a másikban késelnek és terroristákat lőnek agyon, néha sajnos ártatlanok is bekerülnek a képbe, véletlenül...
Megható, megrázó, felnőtteknek való dráma.
köszönöm az eddigieket :D jöhet még :DD
ja és amiket láttam ezek közül :
nana
angel beats
tokyo ghoul (ezt nagyon élveztem de nem sirtam)
Plastic Memories
Your lie in April - na ennél viszont majdnem könnyeztem
ao haru ride
de attól még köszönöm :DDDD
Okay, akkor a Nana kilőve.
Én sírtam a Death Note végén, a Speed Grapher utolsó részein, meg sokszor a Naruton is (mert mindig meghalt valaki, akit szerettem), de hozzáteszem, nekem elég könnyen megy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!