Siratós animék?
Siratós animé?
Mondjatok nekem olyan animéket amik garantáltan bármilyen embert meg ríkatnak persze a történet is jó legyen legalább 13 részes legfeljebb 50 (persze ez csak 2évados lehet ) én egyet ismerek az az angel beats ezen az eggyik ismerösöm elsírta magát én úgymond eléggé meghatódott állapotba kerültem de tényleg az a fontos hogy bármilyen ember sirjon rajta m
Air
Ano Hana
Angel Beats!
Byousoku 5 Centimeter
Hotarubi no Mori e
Elfen Lied
Neon Genesis Evangelion /depresszív /
Clannad
Clannad After Story /bár szerintem mint dráma Ano Hana jobb/
Tokyo Magnitude 8.0
Phantom: Requiem for the Phantom /bár kinek mi , nem mondom hogy siratós de van benne 1-2 drámaibb jelenet/
Hotaru no Haka
Rainbow
ui: Code Geass 2.évad végén , ha nem is sírtam de az állam leesett
köszi köszi
de ez mos sorrendbe van rakva?
Hát hogy az első az air ami a legjobban meg tud siratni a második kevésbé és így csökken lefele az érzelmi faktor az utolsó pedig már meg sem érzékenyülsz
érted
neeem , random sorrend , Angel Beats! vége és az Ano Hana szerintem a 2 legsíratósabb
Az NGE inkább depresszív.
Ahány animét én láttam, sztem a [K] a legsírósabb. Már vége... meg talán az elején is van egy rész, ahol lehet itatni az egereket. Nem szoktam sírni animéken (jégből van a szívem), de ezen sikerült, bár lehet, hogy csak az én defektem, szóval hajrá. Amúgy, ha nem is sírsz rajta, akkor is érdemes megézni, mert fantasztikus story, a grafika pedig egyszerűen lélegzetelállító.
Nagyon sajnálom, hogy csak 13 rész, de jól ki lett használva.:)
Neeee , ne magyarázzuk már bele a K-be hogy jó ... ugyan , vonott sablonos érdektelen story , aminek 3/4e filler , egy normális karakter van az egész sorozatban .
Egyébként fanok örülhetnek mert lesz 2. évada . Bár én az első után tuti nem nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!