Vannak ilyen Animék, melyeket Megéri megnézni?
17L
Olyant keresek, amiben a főszereplők megismerik egymást, majd lassan egymásba szeretnek. Lehetnek az elején nézeteltérések, vagy tragédia. Szerelmi háromszög ne nagyon legyen.
Tehát valami romantikus animét szeretnék, amit megéri végignézni!
Eddig láttam párat, a legjobban Ookami Shoujo to Kuro Ouji, Itazura na kiss, és a Nodame Cantabile tetszett.
Továbbá láttam...
Say I Love You (ezt nagyon szerettem)
Kaichou wa Maid-sama! (jó volt)
Kimi ni Todoke (nagyon lassan indult...)
Ao Haru Ride (aranyos volt :)
Tonari no Kaibutsu-kun (nem lett kedvenc)
amit még szeretnék megnézni az a "Boys over flowers" miután befejezem a mostani animét, csak nem tudom mire számítsak, aki esetleg látta annak tetszett? Romantikus? Nincs szerelmi háromszög?
kokoro connect:
zseniális lélektani dráma, enyhén misztikus beütéssel (testcserék, gondolatolvasás).
Nem minden szempontból passzol a kritériumaidra,
de nem lőnék le poénokat belőle...
Van benne szerelem...
14.-17. OVA SPECIALOKKAL EGYÜTT TELJES!! (inda)
Igen, utánanéztem és egy oldalt találtam ahol van jópár, ott is körülnézek, de ott csak az oldalt szerkesztők véleménye van leírva ahogy láttam és most inkább a Gyik-ezősöké érdekelt :D De persze abból a szempontból hogy ott ízlésnek megfelelően fel vannak sorolva az animék, abból a szempontból nagyon jó :D
A kampfer érdekesnek néz ki, biztosan azt is megnézem! :)
kokoro connect utánanéztem nagyon tetszik, alig várom hogy belekezdjek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!