Milyen filmeket tudt0k ajánlani, melyeket értelme van megnézni és nem limonádék?
Figyelt kérdés
(Ebben a kategóriában: max 16-os karika, ne legyen horror, háborús, sci-fi, vígjáték, akció, vagyis inkább dráma, thriller, de ha nem ebben a kettő kategóriában van, de mégis nagyon jó, akkor azokat is várom)2011. szept. 2. 16:19
1/11 anonim válasza:
ajanlom neked pld a Hosszu jegyesseget! Az egyik legjobb film amit mostanaban lattam
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de mint a kérdésben is benne van dráma és thriller kéne, de ez háborús, romantikus.
Elnézést kihagytam a kérdésből: romantikus filmeket sem szeretem, azokat mellőzzétek légyszi...
2011. szept. 2. 16:56
3/11 A kérdező kommentje:
Inkább, hogy még tovább szűkítsem X) olyanokra gondolok amelyeknek üzenete, mondanivalója van...
2011. szept. 2. 16:58
4/11 anonim válasza:
Én A vörös hegedű-t nagyon ajánlom.Szerintem nagyon szép film, elgondolkodtató és van mondanivalója.
5/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Ne tévesszen meg, ha romantikus drámának tüntetik fel, nem azon van csak a hangsúly a történetben.
6/11 anonim válasza:
A remény rabjai, Forrest Gump, Gran Torino
18+: Oldboy, Harcosok klubja
7/11 anonim válasza:
Bíborszín
Fekete hattyú
A szabadság útjai
Egy gésa emlékiratai
A parfüm
Vágy és vezeklés
8/11 anonim válasza:
Egy gésa emlékiratai
Halott menyasszony
Titanic
Vörös hegedű
Szent Péter esernyője
9/11 anonim válasza:
Én ezeket ajánlanám:
A mások élete
Little Voice
Felícia utazása
Sötétkamra
Szédülés
Il Divo - A megfoghatatlan
Ollókezű Edward
Egy kapcsolat vége
Szentjánosbogarak sírja
Buffalo '66
Játsz/ma
Két test egy lélek
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ...
2011. szept. 3. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!