Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » ANYIMÉSEK SEGÍTSÉG! A többi...

ANYIMÉSEK SEGÍTSÉG! A többi lent! Hosszú animéket keresek!?

Figyelt kérdés

szóval ha lehet minnél hosszabbakat, ilyen 20-50 esek annyira nem kötnek le

Már viszonylag láttam a hosszab animéket pl: naruto mindenfajtát, fma, fairy tail soul eater bleach, death note inuyasha. A kérdésem az lenne hogy hosszú animéket tudtok e amiben tötrénet is akad de jó a hangulat, vannak harcok is. Szóval ezekhez hasonlókat? ( one pieceről és a hunter x hunterről is hallottam)

2017. jún. 22. 21:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
48%

Még én vagyok. A Hetalia-t nem írta még senki. Akkor most én. :-) Csak belenéztem, de elég sok évada van.

Hosszú anime alatt azokat is érted, amelyek bár

csak 12/24 részesek (évadonként), de rengeteg évadjuk, spin-off-juk van?

2017. jún. 24. 14:57
 22/28 anonim ***** válasza:
D Gray man második évaddal együtt 116 részes
2017. jún. 24. 23:31
 23/28 A kérdező kommentje:
Igen nekem igazából mindegy hogy hívjuk, csak sokáig lehessen nézni... Most megneztem az attack of titán..azt hiszem ez a címe.. Nagyon bejon pl de nemtudom hagy részes reménykedek hogy sok.. Köszi az eddigi és további válaszokat is
2017. jún. 25. 01:21
 24/28 anonim ***** válasza:

Régi animék között is nézegess, akkor még gyártottak hosszút. Dragon Ball, Saint Seiya, Hokuto no ken stb.

Az Attack on titan pont, hogy kevés (26 + 12 rész asszem) és hót befejezetlen még.

2017. jún. 25. 04:30
 25/28 A kérdező kommentje:
Meg volt valamilyen gouhl os is ... amire így emlékszem kisebb koromról... annak mi a címe azt hiszem van benne valami gouhl vagy ől nemtom hogy írják... az se lehet rossz.. és köszi hogy így válaszoltok a kérdéseimre
2017. jún. 25. 21:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Tokyo ghoul a címe, bár nem olyan hosszú, huszonvalamennyi a két évad. De nekem azért tetszett. :)
2017. jún. 25. 21:42
 27/28 anonim ***** válasza:

Kuroko no Basket

Kosaras, de epicebb harcok vannak benne, mint a Narutoban. 75 rész kb.

Szerethető karakterek, érdekes fordulatok, lezárt, de van egy film folytatása is.

2017. jún. 28. 00:49
 28/28 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, még ötleteket nagyon szívesen várok bármikor! :)
2017. jún. 30. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!