ANYIMÉSEK SEGÍTSÉG! A többi lent! Hosszú animéket keresek!?
szóval ha lehet minnél hosszabbakat, ilyen 20-50 esek annyira nem kötnek le
Már viszonylag láttam a hosszab animéket pl: naruto mindenfajtát, fma, fairy tail soul eater bleach, death note inuyasha. A kérdésem az lenne hogy hosszú animéket tudtok e amiben tötrénet is akad de jó a hangulat, vannak harcok is. Szóval ezekhez hasonlókat? ( one pieceről és a hunter x hunterről is hallottam)
Szia!
A One Pieceről csak hallottál vagy próbáltad már nézni is?
Mert, ha még nem, én ajánlom.
Szia!
A Hunter x Hunter 2011-et nagyon ajánlom, egyik kedvencem.
Gintama 300+ rész, rengeteg humor, szerethető karakterek, és amikor beindul az nagyon ott van,
Sket Dance 77 rész nem kifejezetten az a harcos, de szintén nagyon jó.
Attack on Titan két évaddal kb olyan hosszú, mint a Death Note. Epic harcok, izgalmas és sokan szeretik.
Remélem segítettem. :)
Idézek innen
valakit:
"Sajnos nem sok animét terveznek több száz részesre. Manapság már az is ritka ha 24 részre terveznek."
A kérdező számára üzenem ennek kapcsán:
az animék általában -költségek, időigényes készítést stb okán- többnyire csak promóciói, reklámjai a light novelleknek, és mangáknak.
Főleg ezért nem fektetnek energiát 50-nél több rész elkészítésére, általában 12-24 részes a legtöbb anime.
Amennyiben non stop élvezetre vágysz, ott vannak a mangák, light novellek. ;-)
(Ha azt a néhány, több száz részes animét "kivégezted"... ;-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!