Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A sakurasou no pet na kanojo...

A sakurasou no pet na kanojo hogy végződik?

Figyelt kérdés
Úgy értem összejönnek? Nem kell az egész tartalmát leírni....😂 Pontosabban úgy értem hogy le van zárva? Vagy olyan mint a Gekkan shoujo Nozaki-kun, hogy végig szerelmes belé de végül semmi sem lesz..... A Kimi no idő be van fejezve nem jóttek össze de be van. Ezeket azért írtam hogy kb. Értsétek mit akarok 😂 De Spoiler nem kérek! Csak annyit hogy be van-fejezve vagy nem! Mert elég befejezetlen gyanús és akkor nem is folytatom! Köszi előre is! 😊

2017. jún. 7. 20:42
 1/7 A kérdező kommentje:
*Kimi no uso
2017. jún. 7. 21:06
 2/7 MetalWolfie ***** válasza:
Nézd meg és megtudod... Amúgy ha jól emlékszem igen.. :)
2017. jún. 8. 08:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Az animeben nincs befejezve, de tudni lehet kivel jön össze. A novellában már be van fejezve az egész történet.
2017. jún. 8. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként egy tipp. Folytasd mert a vége pont a legjobb. A humorra épít sok részen át, de a végén érdekesebb dolgok történnek, de ezt spoiler nélkül nem tudnám elmondani.
2017. jún. 8. 12:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnézem! 😊
2017. jún. 9. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Általában a lezárt - nem lezárt kérdésekre

nem lehet egyértelmű választ adni.

Attól függ, milyen szempontból.

Ahogy írták, érdekes dolgok alakulnak a szereplők életében. Evvel kapcsolatban van, ami lezártnak tekinthető (legalábbis egy szakaszénak), pl komplex történést, a csoportot tekintve, és van, ami nem, vagy csak utalásszerűen lezárt, pl egyes személyi vonatkozások.

Remélem, sikerült kellően ködösítenem ahhoz,

hogy ne számítson spoilernek a hozzászólásom.

;)

A lényeg, hogy tényleg érdemes végignézni. Katartikus.

(Meg vicces dolgokkal van körítve. Végig. :-) )

2017. jún. 9. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyezek az előttem szólóval. Mint ahogy már én is írtam, tényleg érdemes megnézni. Nekem egyik kedvencem lett.
2017. jún. 9. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!