Sorozat ami nem gyilkolódós, horror, van benne romantika, vígjáték és happy enddel végződik. De nem olyan gyenge sorozat mint pl a jóbarátok?
kaliforgia
bizonyos évadai happy end-el végződnek.
Egyszer volt hol nem volt (Once upon a time)
A disney mesék valós és igen megcsavart, drámai, fordulatos és izgalmas világát mutatja be. Minden azzal kezdődik hogy a gonosz királynő kiszór egy átkot az elvarázsolt erdőre (személy szerint hófehérkére) és a mi világunkba kerülnek storybrooke-ba. Elfelejtik kik voltak előtte. 28 év múlva azonban Emma Swan a megmentő úton van afelé hogy megtörje az átkot. Ezek után a kalandok csak fokozódnak és rengeteg dolog derül ki a szereplőkről. Most forgatják a 6. évad végét. Én egyszerűen imádom. Jól van megcsinálva és a színészek is nagyon tehetségesek. Csak ajánlani tudom. :)
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de a Jóbarátok egyáltalán nem gyenge! Ha az volna, szerinted miért forgattak le 10 évadot? És miért emlegetik még a mai napig, 13 év után is állandóan a különböző lapok?
Kérlek, nagyon kérlek, ne vedd sértésnek, mert nem az. De a gyenge nem egyenlő azzal, hogy nem tetszik neked! Nekem sem tetszik például a Szökés, de attól még sokan szeretik, tehát "erős" sorozat!
Csak ennyi, és mégegyszer mondom, nem akarlak ezzel megbántani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!