Melyek a legjobb anime drámák?
Kara no Kyoukai
Seirei no Moribito
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Steins;Gate
Natsume Yuujinchou
Kotonoha no Niwa - movie
Mushishi
Monster
Nana
Sakamichi no Apollon
Beck
Mushishi
Legend of the Galactic Heroes
Mobile Suit Gundam SEED
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
Boku dake ga Inai Machi - -vannak hibái de nekem nagyon tetszett
Usagi Drop
Hotarubi no Mori e
Pár perce írtam másik animés kérdésre anime mozikat, először hadd másoljam be azt; utána sorozatokat ajánlok, a vonal alatt:
DRÁMA JELLEGŰ ANIME MOZIK:
A Kimi No Na Wa egy új felkapott sikerfilm, ellenben Makoto Shinkai ennél sokkal jobbakat is alkotott már, pl a fentebb mások által is említett
5 centimenter per Second egy színvonalas Shinkai mű (ez kissé depis hangulatú amúgy, számíts erre).
TOVÁBBI anime mozik:
Arashi No Yoru Ni - állatszereplős, de zseniális a koncepciója... Egyszerű és nagyszerű. Az emberi előítéletet, valamint a barátság témakörét járja végig, többek között. Katartikus.
Angel's Egg - ha valami elvontra vágysz.
Planetarian - Chiisana Hoshi no Yume , ez bár 5 részes, de emiatt csak két órás, mint egy anime mozi.
Az Eve No Jikan-nal együtt -ez is csak 5-6 részes- arról szól, h van-e lelke az androidoknak. Megható mind a kettő, különösen a Planetarian-t könnyeztem meg.
Gokukoku no Brynhildr
Death Note
Death Parade
. . . Végül, de nem utolsó sorban egy nagy kedvenc:
KOKORO CONNECT:
ez 13 részes anime sori,
de a ráadás 4 OVA résszel együtt teljes, az OVA részekben durvul el...
Gondolatolvasás, testcsere stb különös élményeken át jellemfejlődésről, lelki szembesülésekről szól. Drámai, olykor vicces (japán módra kissé groteszk, morbid).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!