Melyek a legjobb többrészes shounen ai animék?
Sajnos eleve nincs sok shounen ai, nemhogy sokrészes :/.
Az én kedvenc shounen ai animém a Love Stage. Való igaz, csak 10 részes. De nagyon vicces, szórakoztató, jók a karakterek, a hangulat, a zene.
És amit még megemlítenék az a Yuri on Ice, ami nem kifejezetten "shounen ai", mivel nem mondják ki közvetlenül, hogy a két főszereplő szereti egymást, minden csak sejtetés szintjén van, tehát nincs explicit szexualitás, de szerintem ettől is olyan jó. Ez sincs több 12 résznél, de készül mozifilm, és a sikerét tekintve teljesen biztos, hogy folytatást is kap.
Nincs sok? Az elmúlt 5 szezonban jött 3 movie 4 sorozat (bár abból 2 a Super Lovers 2 évadja) és egy 20 részes ONA. Ezekből az egyik movie Myanimelisten minden idők 21. legmagasabb értékelésű egészestés mozija és a 4. csak tavalyról.
Próbálj meg minőségi shoujo ai-t találni, ami nem ßuzivicc (Yuru Yuri és társai) vagy softcore hentai (Valkyrie Drive), hanem normálisan kezeli a romantikát. Nem hiszem, hogy 1-2 címnél többet találsz az elmúlt 10 évből és talán még 1-2 2000-ig visszamenőleg. És azt sem tudom, hogy a Netsuzou Trap-től és a Citrustól mit lehet várni a jövőben. Nem ismerem a mangákat, de a Trap stúdiója és rendezője eddig szart se csinált, a Citrusról meg még csak annyit tudni, hogy lesz.
Ja hát ha az utóbbi szezonokat nézzük, akkor valóban elmondható, hogy 8 nem semmi. én overall értettem, hogy nem sok.
Kérdezőnek:
Doukyuusei
Spiritpact
Gakuen Handsome
Hybrid Child
Wild Adapter
ÉS Junjou Romantica és Sekai-ichi Hatsukoi az egyetlenek tudtommal, amik folytatást is kaptak.
Junjou Romantica és Sekai-ichi Hatsukoi nincs fent valahol jó minőségben? Megnéztem az első részeket,de borzalmas a minőség indavideón :D
Köszönöm az eddigi válaszokat
Sukisho
No.6
Tight rope
Sex pistols
Kono danshi széria
Ugye a Sekai ichi hatsukoi + ova
Junjou romantica
Princess princess
Makai ouji: Devils & realist
Love Stage
Doukuusei
Kaze to ki no uta
Papa to kiss in the dark
Loveless
Hybrid child
Ikoku irokoi romantan
Izé, hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Caramel honey
Csak csók van benne nagyon nagyon kawaii
30 részes viszont csak 1 percesek a részek amit sajnálok benne
Szerintem érdemesbelenézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!