Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Naruto igazlátó gömbje hova...

Naruto igazlátó gömbje hova tünt? O. o

Figyelt kérdés
Amikor a Hat Út Bölcsével találkoztak ugyebár a papa megosztotta az erejét Sasuke és Naruto között, és Sasuke kapott egy rinnengant Naruto meg az igazlátó gyöngyöket (a fekete alakítható gömbök). De az ezutáni epizódokban már nem látni ezt Narutonál. Hol és mikor tünt el, vagy Hat Út Bölcse áldásának semmi köze sincs az igazlátó gömbökhöz? Valaki felvilágosítását kérném a dolgokról :/

#anime #Naruto #Sasuke #Igazlátó gömb #Hat Út bölcse
2017. ápr. 2. 02:14
 1/4 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodtam. De a gömbök nem tűntek el hanem kurama őrzi. Ezt egy otaku barátomtól tudom.
2017. ápr. 2. 10:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy értve, hogy őrzi? El van zárva Kuramába vagy mi?
2017. ápr. 2. 14:04
 3/4 anonim válasza:

Hát igen.Narutoban a Kurama van,Kuramában gömbök vannak.

Tudod :D Zsákomban a mákom,mákomban a rákom xD

2017. ápr. 2. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Naruto a rikudou senjutsut kapta de hagoromo nem a rinnegant és a rikudou senjutsu adta oda hanem a rikudou no yin és yang no chikarat azaz ami a tenyerükön volt nap hold jelkép ami elzárta kaguyat meg a gudou damakat elvileg 9 volt neki amiből 7-et más dimenzióba hagyott 3 pedig sasuke nyilal téritette el és emlékezünk mikor minato elvitte madarátol az egyiket az sem tért vissza igy lehet a maradék 3 abba a nagy tóba veszett de ez még akkor sem magyarázat mivel ha meg szünteti a rikudou formát akkor a gömböknek is meg kell szűnnie van még az hogy nem tudja reprodukálni őket és elpusztította sasuke azt a 3mat míg a többi egy a chibaku tensei holdjában van a maradék hat pedig a dimenziók kozot rekedt
2017. júl. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!