Animések! Help me. Szerintetek melyik a legeslegviccesebb anime amit láttatok, és miért?
Nemrég néztem meg
Konoshuba ez az egyik legjobb anime amit láttam csak ajánlani tudom XD
Sakurasou no Pet na Kanojo
Danshi Koukousei no Nichijou
Ja, és hogy miért tetszik nekem a "K"... Ezt én inkább sohunen-nek tartom, de részben seinen; pl vicces, mert egy kissé talán groteszk.
Az egyik főhős középkori stílusban viselkedik, öltözködik, a modern korban egy karddal akarja kinyírni a másik főhőst, de újra és újra hiába próbálkozik (még csak néhány részt láttam, nem is tudnám lelőni a poént). Ilyenkor heroikus stílusban lenyom mindig egy dumát, színpadias stílusban, hogy melyik irálya nevében akar végezni a másikkal.
De a csintalan cicalány tud varázsolni, teret görbít stb és megmenti folyton, szinte poénra veszi az egészet, bár aggódik a fiúért, akit védelmez.
Tele van kontrasztos jelenetekkel. Pl minden egyes alkalommal, amikor belefárad a fiú üldözésébe a kardos hős, a cicalány felajánl kompromisszumot hármuk számára, ezt a cicalány viccesen kivitelezi, pl még viszonylag az elején leülnek közösen főzni és kajálni. "De utána megöllek!!" :D Nagyjából eféle, künnyű, aranyos humor.
Scifi, szupererővel, akciókkal is körített, de akció vígjáték, tehát főleg tiniknek, lányoknak, fiúknak egyaránt ,de főleg fiús, shounen-es.
Láttam viccesebbet is, de azokat már írtak előttem. Mindenesetre tetszik a kontrasztos poénáradat. Nem rossz. Akinek ez stílusa ez a kvázi tehetetlen gyilkos komolykodást játékosan kifigurázó jelleg, merem ajánlani.
Naruto
Ezen néha sírni is lehet, de amilyen fejeket rajzolni tudtak a karaktereknek, mikor reagáltak egymás hülyeségére, stb.... én azon mindig felnyerítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!