Animések! Help me. Szerintetek melyik a legeslegviccesebb anime amit láttatok, és miért?
Free!, Kamisama Hajimemashita, Tonari no Kaibutsu kun, Kaichou wa Maid sama, Ookami shoujo to Kuro ouji, Sakurasou no pet na Kanojo meg még az Ore Monogatari
Nagyrészt talán lányoknak ajánlanám, a legtöbb romantikus, de mindegyik hihetetlen vicces.
Gintama - Japán legnagyobb paródia-animéje, az első ~60 rész tömény vígjáték és paródia, aztán ahogy jönnek be a komolyabb történetívek, egyre inkább megkomolyodik, de még így is vannak benne poénok. Mivel rengeteg animét kiparodizál, érdemes ismerni hozzá párat (kb. 200), illetve a japán nyelvet is jó, ha ismered (maga a cím is egy szóvicc), meg az se árt, ha tisztában vagy a japán történelemmel. Persze ezek nélkül is meg lehet nézni, de akkor a poénok nagyrésze nem jön át.
Soul Eater - talán a Gintamán kívül még ezen nevettem nagyon sokat, shounenfight és vígjáték, ráadásul magyar szinkronnal is tudom ajánlani, mert tényleg jó készült hozzá.
Barakamon - egy aranyos, humoros vidéki slice of life anime. Ebben tényleg nincs semmi extra, csak élvezed a részeket.
Boku wa Tomodachi ga Sukunai - ez részben hárem és ecchi, de nagyon vicces, szerintem nincs olyan rész, amin ne nevettem volna.
Detroit Metal City
Mitsudomoe
Sabagebu
My Teen Romantic Comedy SNAFU (ez kicsit komolyabb is de majd meg haltam amikor néztem)
Yamada-kun and the Seven Witches(akinek nincs humora még az is tud ezen nevetni)
Love ru(sok évados)
High Shool DxD(ez is szintén)
mind a kettő vicces de nem folyamatosan fogsz röhögni de ha igen akkor nagyon és mind 4,5-5 csillagnál vannak
Nyaruko
HENNEKO - The Hentai Prince and the Stony Cat
Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!
Trinity seven
kb ennyi remélem tudtam segíteni :D
Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru
ez meg nem egy rossz anime nevetni lehet rajta de csak akkor nézd meg ha már minden mind1 (spoilerezni nem fogok) ha megnézted egy privát üzenetnek örülnék mert érdekel a véleményed :D
ez az anime vices poénnak jó csak...
Na mind1.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!