Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Psycho-thriller animék?

Psycho-thriller animék?

Figyelt kérdés
Tudnátok javasolni ilyen jellegű animéket? Mindegy, hogy sorozat, vagy film. De legjobban olyanok érdekelnek, mint pl a Paprika.

2017. febr. 8. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Srácok, nem akarok a megtestesült sznobéria lenni de a Singeki no kjodzsin nem horror! A célja nem az ijesztgetés, csak tele van öncélú erőszakkal. Nevezheted dark-fantasy-nak, egy poszt-apokaliptikus akció-nak vagy csak egy véresebb Shōnen-nek de horrornak semmiképp.

A Higurashi-hoz viszont jó szórakozást kívánok! A spin-off-ja se túl vészes, de az eredeti sokkal jobb.

2017. febr. 12. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

yo Mahou Shoujo Madoka Magica... ne tévesszen meg az első rész... se a cím :D

School Live! is bejövős

Horrorosabb kategóriában:

Shiki. Na annak elég erős a psycho fűszerezése :D

Higurashi örök kedvenc.

És most lehet pár anime fant ezzel megsértek, de a Serial Experiments Lain és az Ergo Proxy nem valami jó. Vagyis valakinek biztos jó, de inkább olyan érzés volt, mintha Coelho idézeteket olvasna az ember. Olyan, mintha valami nagy monumentális dolgot akarna elmondani, pedig hát, nem. És utólag olvastam kritikákat is (kár, hogy nem előtte) és igencsak egyezik a véleményem sokakkal. Pl. a legszebb, hogy a Lain írója lényegében USA-val akart méregetőzni akkoriban, hogy úgyse értik mit akar, de végül felsült.

2017. febr. 13. 01:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a kettő közül az Ergo Proxy-t láttam és egyik kedvenc animém, de tudom, hogy eléggé megosztó, de szerintem ez ízlés kérdése, nem gondolom, hogy objektíve rossz, vagy, hogy túl nagy hibái vannak.
2017. febr. 13. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!