Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok jó yaoikat ajánlani?

Tudtok jó yaoikat ajánlani?

Figyelt kérdés
Még egyet sem làttam, de szívesen bele lesnék egy párba, szóval kíváncsi lennék a ti kedvenceitekre^^

2017. jan. 27. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Love Stage
2017. jan. 27. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Boku no Pico
2017. jan. 27. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Super Lovers
2017. jan. 28. 07:33
 4/7 Luna1919 ***** válasza:
100%

Junjou romantica

Sekai ichi hatsukoi

Super lovers

2017. jan. 28. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Manga is érdekel?
2017. jan. 28. 11:40
 6/7 anonim válasza:
100%

Sekaichi hatsuko

Super lovers

Junjou romantica

Love stage

Hybrid child

Ezek shounen ai-k de szerintem kezdetnek jó ez is :)

2017. jan. 28. 20:25
 7/7 anonim válasza:
100%

Szia!:)

Yuri on ice <- szerintem hihetetlenül jól sikerült ez az alkotás, az első 1-2 rész után belopta magát a szívembe, s a kedvenc shounen ai animém lett. :) Ha jól emlékszem, nem shounen aira számítottam, amikor elkezdtem nézni. Finoman közelíti meg a témát, nem lesznek benne durva részek. Ezért is használtam inkább a shounen ai-t a yaoi kifejezés helyett. Ja igen, és gyönyörű a grafikája! *-* Én tv-n néztem, lehet azért gyakorolt rám nagy hatást a látvány. Nem tudom, hogy számítógép/laptop monítorján mennyire szép, de 2016os műről van szó, szóval ott is jól teljesít szerintem. :) Többféle zene csendül fel az animében, ami nem is véletlen. ;) Nekem annyira megtetszettek, hogy szabadidőmben is szívesen hallgatom ezeket. :) És nem is hosszú, 12 részes.

Sekai ichi hatsukoi -> Nekem ez volt az első shounen ai animém (kb. 16 évesen). Tetszett, s emészthető volt laikusként, tini fejjel. Több szerelmi szál is fut a műben. Az első évad szintén 12 részes.

Junjou Romantica -> Jókat hallottam erről az animéről is, de még nem láttam, így személyes véleményt nem tudok írni.

Remélem, tetszeni fog az anime, amit majd végül választani fogsz!:))

2017. febr. 6. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!