Tudtok jó yaoikat ajánlani?
Junjou romantica
Sekai ichi hatsukoi
Super lovers
Sekaichi hatsuko
Super lovers
Junjou romantica
Love stage
Hybrid child
Ezek shounen ai-k de szerintem kezdetnek jó ez is :)
Szia!:)
Yuri on ice <- szerintem hihetetlenül jól sikerült ez az alkotás, az első 1-2 rész után belopta magát a szívembe, s a kedvenc shounen ai animém lett. :) Ha jól emlékszem, nem shounen aira számítottam, amikor elkezdtem nézni. Finoman közelíti meg a témát, nem lesznek benne durva részek. Ezért is használtam inkább a shounen ai-t a yaoi kifejezés helyett. Ja igen, és gyönyörű a grafikája! *-* Én tv-n néztem, lehet azért gyakorolt rám nagy hatást a látvány. Nem tudom, hogy számítógép/laptop monítorján mennyire szép, de 2016os műről van szó, szóval ott is jól teljesít szerintem. :) Többféle zene csendül fel az animében, ami nem is véletlen. ;) Nekem annyira megtetszettek, hogy szabadidőmben is szívesen hallgatom ezeket. :) És nem is hosszú, 12 részes.
Sekai ichi hatsukoi -> Nekem ez volt az első shounen ai animém (kb. 16 évesen). Tetszett, s emészthető volt laikusként, tini fejjel. Több szerelmi szál is fut a műben. Az első évad szintén 12 részes.
Junjou Romantica -> Jókat hallottam erről az animéről is, de még nem láttam, így személyes véleményt nem tudok írni.
Remélem, tetszeni fog az anime, amit majd végül választani fogsz!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!