Tudnátok nekem animéket és yaoikat ajánlani? Nektek mik a kedvenceitek?
Kedvenceim és ajánlom is:
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Kuragehime
Gosick
Noragami
Slayers
Fate/Zero
Barakamon
Seirei no Moribito
Hunter x Hunter (2011)
Nanatsu no Taizai
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (csak az első évada)
Ouran Koukou Host Club
Black Lagoon
Trigun
ReLIFE
Utawarerumono (2006)
Köszi!
Jöhetnek még!
Yaoi/ shounen ai : Junjou Romantica, Love Stage,Super Lovers, Tight Rope, Sekai Ichii hatsukoi, Kirepapa. No.6
Amik nem yaoi: Tokyo Ghoul, Kamisama Hajimemashita, Soredemo Sekai wa Utsukushii, Death Note, Death Parade, Akatsuki no Yona, Akagami no Shirayukihime, Haikyuu, Kuroko no Basuke, Free, Hiiro no Kakera, Count and Fairy, Fair Tail, Ookami Shoujo to Kuro Ouiji, Mirai Nikki, Gosick, Dance with Devils, Devil May Cry, Elfen Lied,Beelezebub, Gintama,Ao no exorcist, Noragami, Blood Lad, Durarara, Darker than Black. Írtam több fajtát, mert nem tudom h miket nézel. Remlém tudtam segíteni :)
Free! Igazából Sport anime, de nagyon látszik hogy van valami a fiúkák közt és még nevetni is fogsz rajta!
Watashi ga Motete Dousunda: Egy ducibb lányról szól aki Yaoi fan. Kedvenc karaktere meghal és annyira megviseli a dolog hogy lefogy, a többi meg persze beleszeret. Nem rég fejezték be, én sírtam a nevetéstől rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!