Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek kik a legjobb...

Szerintetek kik a legjobb anime antihősök?

Figyelt kérdés

2017. jan. 20. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
A vitának mindig van értelme. Gondolatokat ösztönöz és nézeteket ütköztet, ami előre mozdítja a vita tárgyának mélyebb megértését. Annak nincs értelme, hogy az anime nézők egy igen nagy hányada munkából vagy suliból hazaérve a küszöbön hagyja az agyát, aztán ha egy karakter mond valamit, az úgy is van, még ha annak a tökéletes ellentétét teszi is.
2017. jan. 20. 21:36
 12/15 A kérdező kommentje:

Jól van, csak fáradt vagyok és nincs kedvem vitázni. :)

Viszont elkeveredtünk a témától.

2017. jan. 20. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Én a Narutoból Itachit annak mondanám
2017. jan. 21. 06:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Light a Deat Note első felében szerintem nevezhető antihősnek, mert mert az elveivel alá tudja támasztani a tetteit, később az ilyen apróságok már nem érdeklik. L, Mello és Near szintén nem valami hősiesek, ha a Kira ellen bevetett eszközeiket nézzük, pl Lind L. Taylor feláldozása.
2017. jan. 21. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Épp ez az, elég hamar átbillent elvhűből minden eszközt bevetőbe. Az első dolga, amikor valaki bejelentette, hogy nyomozni fog utána, megölte, amikor pedig kiderült, hogy csapda volt, teljesen elgurult a gyógyszer. Light lehet, hogy sosem volt a jó oldalon (szürke zónában), talán a bűntől megszabadított világgal, a jó üggyel is inkább győzködte Ryukot, mint önmagát, amíg nem jött tisztába az ő céljaival. Elég hamar átbillent abba a hozzáállásba, hogy "én leszek az új világ istene és mindenkit megölök, aki megkérődjelez".

2017. jan. 26. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!